Baby potrebujem odvas radu pred dvoma dňami sme s partnerom mali nechrannený styk partner sa domňa ovakuoval na druhy deň som dostala menš...prvy den bola ako vytokova menš a druhy deň slabšia menš ...3deň len špinenie možem byť tehotna vedeli by ste mi niako pomocť ako myslim o radu ďakujem
Dik
@norita445 aký dlhý cyklus mas?
@noemikatka 3 deň zvičajne ho mavam 5-6 dni
Jasne že planujeme dieťa ale stale sa nam nedarí už 1rok a pol a stale nič
Tak môžeš aj nemusíš, čo chceš počuť za odpovede... Ja som tak otehotnela pri prvej dvere, 2 dní pred MS a bum už som bola tehula
@norita445 ahoj, vyzerá že máš trosku hokej s tými všetkými pojmami.
Dĺžka cyklu - počíta sa od 1. Dňa poslednej ms do 1. Dňa nasledujúcej ms (väčšina žien ju ma 28dni, ale nie všetky). Musíš si odsledovať tu svoju.
Plodne dni - dni, kedy sú spermie schopne oplodniť vajíčko. Nemusela ešte prebehnúť ovulácia ale oni prežijú niekoľko dni, takze by vedeli oplodniť vajíčko
Ovulacia - 12-24 hodinový úsek, počas ktorého sa vajíčko uvoľní a môže byt oplodnené. Tento údaj je pre teba pri snaženi o bábätko dôležitý. Ovulacia sa sleduje rôznymi spôsobmi, najčastejšie ovulacnymi testami alebo meraním bazálnej (nie telesnej) teploty.
Ejakulovat - partner “sa urobí”
Dúfam, že ti to pomôže spoznať svoje telo a vedieť si odsledovať cyklus, aby sa Vám babo zadarilo. 🙂
Boze môj, ja najskor citam, ze sa priatel evakuoval 😁
Zlomok zien ma ovulaciu (cas kedy je telo schopné otehotnieť) inak, akobje bezne prirodou dane, cize to moze byt aj pocas menštruácie ... sama si ale musis odsledovať dlzku cyklu, prítomnosť napriklad ovulacneho hlienu, bazalnu teplotu
Ovakuoval 🤦♀️treba ísť k Dr keď sa ti niečo nezdá. Tu nikto do teba nevidí. A tvoje príspevky sú tu pomerne často.
No málo si sa doučila tú gramatiku, keď chcete dieťa tak sa snažte v strede cyklu nie deň pred menzesom, lebo z toho určite byť tehotná nemôžeš, ono tomu oplodnenému vajíčku to čo to trvá pokým sa uhniezdi, takže budúci mesiac sa snažte skôr 🙂
Sory ale ja nemôžem z "ovakuoval" 😆😆😆😆
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@norita445 sorry, ale ak ti to tam dobre ovakoval/alebo aj ovakuoval, tehotna nebudes ... musela som 🙂 a k veci, vies, kedy mas ovulaciu? teda plodne dni? vacsina zien ich ma v strede cyklu. male percento ovuluje pocas menstruacie a ano, vtedy mozu ostat tehotne. a ako ti pomoct? no pomoc po nechranenom sexe uz neexistuje, resp uz len tabletka po, alebo potrat, ak si tehotna, pomaha sa pred sexom - nasadenim kondomu.