Nechránený styk a pocit na zvracanie

adeva26
28. mar 2018

Dobrý deň, užívam HAK pravidelne s rozdieľom maximálne 10 minút. Mali sme nechránený styk (normálne si to poisťujeme aj kondómom) a neskôr som mala celé dni pocit na zvracanie, z ničoho nič ma obliala horúčava a musela som to ísť do chladu predýchať. Možno to bolo od nervov, pretože sa so mnou rozišiel priateľ a brala som to veľmi zle. Menštruácia prišla o deň neskôr (pri stresových situáciách je to u mňa bežné). Aj napriek menštruácií mám stále divný pocit, som nafúknutá, ale nebolia ma prsia, netrpím nechutenstvom, ani viac necítim, len mám nadmernú tvorbu slín a ostala som vyhádzaná na tvári. 5. Týždeň od styku som si robila test, bol negatívny, ten pred menštruáciou tiež.
Tak sa len pýtam, je šanca, že by som mohla byť tehotná? Alebo to všetko bol len stres? (Na gynu idem na ďalší týždeň, len ak by náhodou, aby som sa tam nezosypala. Bábätko momentálne pri všetkých problémoch s priateľom neprichádza do úvahy..)
Ďakujem pekne za odpovede 🙂

michaelamaria
28. mar 2018

@adeva26 podla mna sa nemusis bat ..pravde podobne stres.a ked beres HAK tak urcite niesi tehotna.a este si mele menzes tak vcom vidis probleb?? ..🙂 🙂 🙂

ada309
28. mar 2018

Na 99% teho nie si..
Skor si myslim, ze si mozno aj tajne zelas, aby si bola..

Tie príznaky mozu suvisiet aj s HAK.. (neviem kolko ju uzivas)..

adeva26
autor
28. mar 2018

@ada309 už som nad tým dumala, či si to niekde v hĺbke duše neželám.. HAK už užívam viac ako.4 roky, možno mi prestala sedieť..

matkaleskova
29. mar 2018

Podľa mňa si si to iba nahovorila keď si sa tak stresovala, aj test je negatívny takže sa podľa mňa nemáš čoho báť 🙂

adeva26
autor
29. mar 2018

Ďakujem, upokojili ste ma 😊

adeva26
autor
29. mar 2018

@michaelamaria práve ma zneistilo to, že som mala menštruáciu o niečo slabšiu, aspoň myslím teda..

snehuuulienka
29. mar 2018

Všetko je u Teba zo stresu,test by Ti bol už ukázal tehotenstvo.....

kratucka
30. mar 2018

Je úplne normálne, že žena ma raz silnejšiu menštruáciu a inokedy zase slabšiu. Netreba hneď stesovať a panikáriť lebo potom si problémy narobíš sama

adeva26
autor
30. mar 2018

@snehuuulienka práve toho sa bojím, pretože som čítala že niektorým ukázal test až v 9 týždni alebo tak..

michaelamaria
31. mar 2018

@adeva26 ahoj a ake farby si mala? Kolko dni?

michaelamaria
31. mar 2018

@adeva26 a ake mas priznaky?

adeva26
autor
1. apr 2018

@michaelamaria normalne krv ale proste tak navalovo, že nič nič a zrazu viac krvi naraz.. 4 dni posledný deň už len taký hnedý výtok. No bolo mi zle cele dni, boleli ma bradavky asi dva dni.. ale po menštruácií už nič..

michaelamaria
1. apr 2018

@adeva26 a uz si robela testik 🙂 drzim palceki 🙂 🙂

adeva26
autor
1. apr 2018

@michaelamaria písala som že som si robila už veľa testov a všetky boli negatívne a dúfam, že to tak aj ostane.

michaelamaria
1. apr 2018

@adeva26 jaj tak si nezelaz byt este mamou tak pohode 🙂 🙂

adeva26
autor
1. apr 2018

@michaelamaria momentálne by to tak bolo lepšie..

michaelamaria
1. apr 2018

@adeva26 jasne chapem ta moja 🙂 🙂 🙂

adeva26
autor
4. apr 2018

Nedalo mi to a urobila som si ďalší test, znova negatívny, v piatok idem k doktorovi, tak teraz som zasa v strese či to nemôže byt cysta, keďže som stále nafúknutá 🙄🙄

ukulela
4. apr 2018

@adeva26 nerob stresy, vyzera to uz na dlhsie, takze v takom tyzdni by si uz mala kolajnice. navyse ak si mala test citlivejsi, tak uz neries vobec nic. cysta - ak by aj, ja som mala pollitrovu, ked ju lekar nasiel - na vajecniku. to je ako pivny krigel velka - cystu vybrali, dokonca zachranili aj vajecnik. bolo to roky dozadu, nemala som doma ani net vtedy, tak som nemohla patrat, co vsetko mi hrozi 🙂 toto budu ale asi naozaj nervy. rozchod, problemy, mozno si to mala rozhadzane aj so stravou a nafuknuta si preto ... hlavne sa ukludni.
a uz sa netestuj.

adeva26
autor
4. apr 2018

@ukulela mne v 16 zobrali cystu 6x7 cm, vraj som sa s ňou už musela narodiť.. preto sa toho bojím, ale asi je to všetko len stres 🙂

anonym00000
31. máj 2022

@adeva26 ahoj ako si vtedy dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre