Nechranený styk a následne špinenie/slabý menzes?

marionluna
14. nov 2019

Ahojte idem si sem po radu, mame doma 9 mesacneho cloviecika, po 6 mesiacoch sa prestal kojit a tak mi prisiel prvy menzes v septembri - cyklus trval 36 dni,potom v oktobri prisiel dalsi menzes - 16.10.2019 - kedze som aj pred porodom mavala nepravidelny cyklus tak som cakala ze teraz (november) bude cyklus nejak 35 dni, tak som ocakavala novembrovy menzes 20.11.2019

Ale k comu sa chcem dostat.. 10.11.2019 sme mali S muzom nechraneny styk, akoze nesnazime sa cielene o druhe no tento raz sme si povedali ze nechame to na nahodu, ze mozno motyka vystreli, aj ked ak teda berieme do uvahy ze som mala 35 dnovy cyklus tak 10.11. V den nechraneneho styku uz bolo davno po ovulacii.. preto sme sa este aj bavili o tom ze dost nepravdepodobne..

No, lenze ja som dva dni po tomto nechranenom sexe zacala spinit - teda 12.11. .. tak prve co ma teda napadlo je ze prichadza teda menzes skorej - to je 28 den cyklu ze super perfektne tak teda uz sa mi upravuje menzes a stava sa pravidelnejsim, lebo asi tazko by sa vajicko mohlo uhniezdit dna dni po styku.. navyse vecer ma 3x pichlo v bruchu po sebe

Menzes mi vzdy tak zacina ze prvy den spinenie a potom na duhy den sa uz spusti normalne aj krv cize odvtedy ratam prvy den menzesu

Lenze ono sa na druhy den objavilo opat len malicke spinenie, s kvapkou krvi, no rozhodne takyto menzes som vZivote nemala.. hovorim si ze dobre, asi sa to tento krat rozbieha dlhsie, lenze dnes treti den po nechranenom styku opat velmi malicke spinenie hnede.. krv nic. Tak akoze teraz nechapem, neviem ze co to akoze ma byt.. mam to brat ze je to menzes? Ja mavam silny menzes vzdy 6 dnovy.. akoze ziadne taketo spinenia viac dnove nemavam bezne..

Potom som citala ze niektore zeny otehotneli pred menzesom tesne 2-3 dni ze aj to je mozne.. Ze potom ten menzes co mal prist bol iba takyto slaby..

Tak ja neviem

Vas nazor?

vikus17489
14. nov 2019

@marionluna no nazor, mozes byt tehu aj nemusis, ovulacia mohla byt posunuta kludne, plus sa este telo zbiera z tych vsetkych hormonov po tehu, takze len cakaj a potom sa otestuj 🙂

marionluna
autor
14. nov 2019

@vikus17489 ale cisto teoreticky ak by som teda otehotnela toho 10.11. ( v nedelu) dva dni po tom spinenie nemoze byt uhniezdenie, lebo je to skoro, a teda je to skor skorsi menzes, ktory ale nie je poriadny, teda teraz ak by som bola tehotna uz krv z uhniezdenia nepride? Ja som pri prvom mala na 5 den od oplodnenia spinenie z uhniezdenia.

carduelis
14. nov 2019

To spinenie mohla byt aj ovulacia a ked este hovoris, ze aj v bruchu ta pichalo- nebolo to vyrazne napravo alebo nalavo?

marionluna
autor
14. nov 2019

@carduelis bolo to na pravo asi 3x za sebou.. len z ovulacie som vzivote nemala sponenie

zuzi0911
14. nov 2019

Môže byť aj ovulácia, niekedy sa stane, že žena spini ci krváca. Nie je to pravidlo, že musí vždy. A tak isto aj uhniezdenie nemusí sa vôbec prejaviť spinenim atď. Urob si test.

souzana
14. nov 2019

@marionluna mozes mat len ovulaciu..ved sama vies ze vajicko sa uhniezduje neskor a nie po 2 dnoch...no testil si mozes spravit.. aby si si bola istejsia.ja som ani neskoncila sestonedelie a menzes som dostala..vlastne po 30 dnoch od porodu..pocas kojenia a kazdy mesiac pravidelne..cize som sa tomu nevyhla
a pd mpjich 17tich som mala pravidele krvacanie pocas ovulacie..a nebolo to len spinenie....no po case sa mi to upravilo

marionluna
autor
14. nov 2019

@souzana cize keby si spravim teraz ovulacny test teoreticky by mal vyjst pozitivny.. no dnes to spinenie skoncilo.. cize toto je treti den a dnes skoncilo. Fakt nechapem.

marionluna
autor
14. nov 2019

@marionluna ovul test negativny

souzana
15. nov 2019

@marionluna tak to bola ovulacia..zvycajne trva len 3 dni..zapis si to a vyrataj si podla toho dalsiu..a sprav si potom ovulacny test ci ti to bude sediet..a budes vediet do buducna

souzana
15. nov 2019

@marionluna to si mala asi robit pred tymi 3 dnomi..do tychto testov sa nevyznam..

janka_01
30. okt 2022

@marionluna smiem vedieť ako to Vtedy dopadlo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre