Nechránený sex počas menštruácie na 4. a 5. deň

sana611
26. okt 2021

Nechránený sex počas menštruácie
Dobrý večer, mám takú otázočku mam 29 a manžel má 27 jedno dieťa už máme av sak po 6 rokoch sme sa rozhodli ze chceme už druhé dieťatko mala som menštruáciu teraz neviem ci prvú od 20 alebo 21 tento mesiac pohlavný stik sme mali 23 mala krami ale už ako keby nič len kvapka ten deň bez ochráni to dal... 24 tiež nechránený ale krami ako keby zmizli neviem mislite že by som mohla byť tehotná ovulaciu ani neviem kedy mam keďže mam nepravidelnú menzes raz skôr príde raz o deň neskôr takže neviem mislite že by sa mohlo za dariť aj počas menštruácie ved tedy žena by mala byť ne plodná no Mislim si ze keď neviem kedy mam ovulaciu tak aj by to mohlo byt či si to namislam?? Ďakujem

janinah
26. okt 2021

V tomto prípade si o tomto príspevku radšej nemYslím nič....

martul
26. okt 2021

@janinah ja som to nedokázala ani prečítať, tatar s neandertálcom je ťažká kombinácia pre pani

ankare
26. okt 2021

Myslím,že tehotná nemôžeš byť. Držím palce!

sana611
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
26. okt 2021
sana611
autor
26. okt 2021

@ankare snažím sa opraviť príspevok aby ďalší nemali ocom písať tak napíšem tu ak môžem.... Ide Oto že sme mali nechránený sex počas menštruácii kedy že ma byt ne plodná ak nemá ovulaciu, lenže 23 som mala slabúcke krámi 4 deň a spravil sa domna ... 24 tiež sme mali nechránený deň kramov tedy už nemala tiež sa spravil, ovulaciu neviem kedy mam pretože menštruáciu každý mesiac mam inak a neviem si zistiť ovulacne dní... Veľa žien písalo že dieťa sa dá počať aj počas menštruácie posledný deň tak teraz nevieme ja som priateľov vysvetlila že to neje možné, on si je istí že áno budem tehotná :/ tešili by sme sa uvidíme

mable123
26. okt 2021

ŠTÚR PRÁVE OPUSTIL TENTO PRÍSPEVOK :D

janickacrazy
26. okt 2021

@sana611 je veľmi malá šanca, žeby si bola tehotná, len minimum žien otehotnie počas menštruácie, je to skôr výnimka

lenkasarka
26. okt 2021

@sana611 Ja teda som z východu a nehanbím sa za to, ale rozhodne sa hanbím za tvoju gramatiku. Keď už dokážeš aj vybrané slovo napisat s i tak je zbytočne ti čokoľvek písať.

zuzka0605
26. okt 2021

na 4 a 5 den..je MINIMALNA sanca na otehotnenie..

martul
26. okt 2021

@sana611 vydim😲🤦

domka222
26. okt 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
26. okt 2021

pozerám juh Slovenska, ok, chyby chápem, šanca je, ale nie veľká. Nenamýšľaj, v pravý čas urob test a budeš vedieť.

panda21
26. okt 2021

Takto, 20 začala menštruácia, áno? Je jedno ako dlho trvala, 4 dni po začatí menštruácie je veľmi, ale že veľmi nízka pravdepodobnosť otehotnenia. Jediná možnosť, keďže máš nepravidelný cyklus je, že si začneš sledovať ovuláciu testami, sledovaním hlienu a pod. Alebo proste majte sex každý druhý deň nonstop a raz určite trafite.

sana611
autor
27. okt 2021

@lenkasarka za moju gramatiku sa hambit nemusíš nech ty to je úplne jedno na svete je úplne horších ľudí za tých by si sa mala hambit

sana611
autor
27. okt 2021

@panda21 ďakujem za radu konečne jediná ktorá aj napriek mojej gramatike ktorý má tú zabíjajú si ma pochopila áno 20 ste ho sa mi začal takže tehotná zrejme nebudem?? Je nízka šanca teda,,, ale zas už 4 deň mám take cudne pocity mam pocit ako keby potrebujem ísť na malú a pre sedím aj celý deň na záchode mam pocit po ne chránenom sexe ako keby nutkanie na malú potrebu také jemne pálenie alebo co že by som mala zápal mam aj bolesti pod bruchom take mierne pichanie....

panda21
27. okt 2021

@sana611 to bude zrejme zápal, nasad brusnice a radšej vynechajte sex, dokým sa ti stav nezlepší.

sana611
autor
27. okt 2021

@panda21 pijem urinal brusnicovy hádam prejde ach jaj

adka176
27. okt 2021

Nechránený styk treba mať častejšie a určite sa to podarí....😀 Skúste každý druhý deň a bude to tam...😀

simca06022011
27. okt 2021

No tak keby vas tehotenstvo potesilo, vraj treba sexovať mimo menštruácie a pravidelne. S tymto si akurat nejakú infekciu môžeš zabezpečiť a nie bábätko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre