Ahojte baby stalo sa vám niektorej že deň dva po skončení menštruácie ste malý nechránený sex a ste ostali tehotná?
Jasne_ ked mas kratky cyklus, prip.dlsiu mrchu, ziaden problem...
Ano, tri dni po, vola sa Lucia a ma 8 r
@lujza123 a kedy ste zistili po koľkých dní h že ste tehotná? Ja mám dostať menštruáciu až 23.1 no počas týchto dňoch má pobolievali prsia a vôbec som nemala výtok ako pri ovulacii proste stále mám obdobie sucha.kolky deň si urobiť test keď neviem kedy presne došlo k oplodnenie ďakujem
@lujza123 ciklus mávam 28 dňový
@jankajamka kolko dnovy cyklus mate? Ak ma byt mrcha 23.1, tak ovulka este nemusela byt
@jankajamka No ja som to nejako nekontrolovala. Až som zistila že mi týždeň mešká menštruácia. Lenže som nejako opomenula ísť do lekárne po test. Takže som si prvý test spravila po 2 týždňoch meškania a ešte som ani pomaly nedocikala na test a prvá čiarka bola tak červená že viac sa už asi ani nedá 😂😂 ale príznaky som mala také isté ako pred MS. A absolútne ma nenapadlo že by som mohla byť tehotná, kedže sme v ten týždeň leteli na dovolenku. Čiže som prala, balila, mala som toho vyše hlavy a bum 😀 ale my sme to plánovali. Z tvojej reakcie a otázky usudzujem že asi neplánuješ byť tehotná. Či sa mýlim?
@veroni_21 no my máme doma 2 chlapcov a strašne by som chcela dievčatko ja chcem len manžel moc nechce aspoň nie zatial
Ano 2 dni po menstruacii... A teraz pekne spi na mne (21mesiacov ma)... Zistila som to az v cas dalsej menstruacie ked mi jeden den meskala (chodia mi presne ako hodinky) 😃 test som si robila den po planovanom prichode menstruacie... 🙂
@tatiana1329 och to mám čakať tak dlho zbláznim sa som nedockava
@jankajamka musis vydrzat 🙂 my sa uz snazime o druhe tiez mam pocit ze sa uz zadarilo, no mam mat az 28.1. tak musim pockat... :D
To sa stáva každú chvíľu, pozri si telku, tam máš kopec báb, ktoré otehotneli takto
Ak ta to potesi, deti splodene na zaciatku ovulacie su najcastejsie dievcatka 🙂
Áno. Mame takto zdravého syna.
Dva krát tehu hneď po ms 😁
Aj mamina moja má tak 3 dcéry hneď po ms ..
Mne to podľa výpočtov a v porovnaní s dňami keď sme mali sex vychádza na deň po menštruácii 😉
@laura1804 tak to by ma určite potesilo
Kedy začnú prvé príznaky hneď po oplodnení alebo po uhniezdeny
Ja mam ms dostat 25.1 dufam ze nepride 😁 sex sme mali 3 dni po ms cyklus mam 25-26 dni... dufam ze sa niaka fesanda predrela 😂
@jankajamka oplodnene vajicko sa uhniezdi za cca 5-10 dni... Potom zacne produkovat HCG, ked stupa, vtedy zacnu byt prve priznaky - vynechana MS, nevolnost,...
Ja mam kratší cyklus ale otehotnela som už dva krát hneď po ms
@jankajamka
Áno hneď 1den po MS bol to šok pre mna a dnes už má 4 roky
Ahojte baby 🙂 stalo sa vam niektorej ze sa Vam snivalo o tom ze ste dostali menzes a zostali ste tehotne? Podla snaru totiz dostat menzes znamena pocatie 😂 tak chcem vediet ci sa vam to niektorej stalo
@katyk22 snár sú iba povery
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.