Ahojte , iba pre zaujímavosť , a hlavne by som chcela vedieť či sa s tým niektorá stretla .
Tento mesiac mi menstruacia meškala 4dni , nakoniec prišla no mne nikdy nemeškala menstruacia.
Avšak s mužom mávame nechránený sex ( snažíme sa o bábätko no nechávame tomu voľný príbeh alebo akoby by som to inak napísala )
Ide o to že menštruáciu som mávala vždy presnú , meškala max deň a na druhý prišla , tento mesiac to však meškalo 4dni a po 4roch dňoch prišla s tým že som hneď pred menštruáciou mala citlivé prsia ( akoby mierne boleli no nič hrozne , a zároveň sú také akoby vodavé 😅 naliate vodou alebo ako to povedať. A citlivosť trvá do dnes , niekedy cíti viac inokedy nie.
Test som si ešte nerobila , mala z vas niektorá podobnú skúsenosť ? Bola ste nakoniec tehotná ? Alebo to bolo nakoniec niečo iné ? Som jediná ktorá toto zaživa ? 😅😅😅
Sprav si test, akékoľvek dohady sú tí na dve veci.
@30majka71 aha super , ďakujem za odpoved . Nakoľko kamarátka mi hovorila že testy sa robia iba ráno a ja neskúsená takže dám na každú radu 😄
Ráno máš v moči najväčšiu koncentráciu HCG, či HGC, či jak sa to volá, preto sa traduje, že sa testy majú robiť ráno. Ale ak si v tom, tak máš ten hormón celý čas v moči, akurát ho môže byť cez deň menej ako ráno.
@thirstymonk ďakujem za odpoved
Tradovalo sa to kedysi, keď testy brali hodnotu 20mlU/ml. Dnes sú už 10. Hcg je najviac ráno, ale pri meškaní 4 dni už by bol určite pozitívny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Urobiť test a pokojne aj hneď, netreba čakať do rána, ak je to už po tom menzese, tak mešká už viac ako 18 dní (14+4 meškajúce) to test už ukáže na 100%. Osobne si myslím, že nebude pozitívny.