ahojte baby idem sa s vami poradiť. nechránený sex sme mali 7-8.6.2020 to som mala ovulku menstruacia mi mala prísť podľa kalendára 23.8. (dneska mi mešká 8 dni) a už cca týždeň mám taký tlak v podbrušku inak nič okrem toho že som včera dostala strašnú chuť na niečo mega slané 😂 no test si ešte nechcem robiť lebo aj dva mesiace do zadu mi meškala 6 dni a potom prišla taká mrcha že som kričala od bolesti dr mi povedal že to mohol byt aj spontánny potrat minuly mesiac mi prisla podľa toho ako mi meškala mrcha dva mesiace do zadu no lenže tento mesiac sa volakde zas zabudla chcem sa opýtať tie ktoré máte nepravidelne kedy si mám urobiť test a či to môže byt tehotenstvo inak som zabudla že mám biely výtok silnejší vidno mi ho aj na nohavičkach chcela by som babo veľmi ale už to nejak neriesim keď budem tehotná budem keď nie nie 😊 ďakujem vam za radu
A my to máme odkiaľ vedieť?
miesas tu jun s augustom, nevyznam sa velmi v tych datumoch. sprav si test.
Vyzerá to ze si 🤔, sprav si digitálny test
Urob test, nijako výsledok nezmenís, len sa budeš zbytočne stresovať.
Daj vedieť potom
@xoxo99 nabuduce pouzi bodky a ciarky, potom to bude zrozumitelnejsie.
Btw sprav si test, ake ine odpovede cakas?
@veronikaszabova prepáč písala som to na rýchlo a ospravedlňujem sa že som to napísala ako maďar 🙈
Odpived na tvoju otazku ti da iba test a gynekolog...ja som tehotna a chut na slane nemam... tu mam vtedy ak malo pijem a tlak v podbrusku moze byt z miliona veci...
@xoxo99 ty to nezmazes.
a čo ako čakáš že vytiahneme veštecké gule , poprášime ich práškom víly Zvonilky a tak určíme či si tehotná ?
bud si kup test do zásoby alebo chod na krv k mudr, odvody si platíš nie ?
@xoxo99
Mne test ukázal už po troch dňoch meškania že som tehu 🙂 Chute bývajú neskôr v tehotenstve ...najskoršie príznaky sú skorej podobné pms mňa hrozne boleli prsníky ale tak veľmi že to som nikdy nemávala až také citlivé tak som vedela že niečo nie je okej ..spravila test a bol pozitívny...naozaj my nemôžeme vedieť či si alebo nie si 😕
Mne test vzdy ukazoval pred terminum MS, tlak v podbrusku moze byt pred MS, takisto aj priznak tehotenstva, ale aj ovulacie, takze toto je tazko urcit... Chut na slane, ako bolo pisane vyssie moze byt, ked si smadna... Ale napriklad ja mavam priznaky tehotenstva, aj chute pred MS... To, ci si tehotna naozaj zistis len testom, alebo z krvi... Alebo ti cyklus len meska..ja mam mierne spomalenu stistnu zlazu a preto mi aj bezne cyklus meska.. Na internete sa nedozvies, ci ai tehotna.. Musis si urobit test, alebo lekar
Heh ako ja by som si už dávno robila test. Nechápem niektoré čakajú a fakt namiesto toho aby si ho spravili tak proste sa budú pýtať ako keby sme im my vedeli odpovedať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Však si správ test