Nechráneny pohlavný styk pár dní pred MS - mám užiť tabletku ,,po"?

smolko321
16. okt 2020

Dobrý deň želám krásnym ženám na tejto stránke. Pred pár hodinami som mala pohlavný styk s mojim priateľom. Obdivaja sme mladí a úrčite ešte nechceme mať bábo. Ako z nadpisu môžte vedieť spali sme spolu bez ochrany. Urobil sa do mňa. Mám pár dní do menštruácii. Nízka šanca na tehotenstvo. Neviem či mám zobrať tabletku po, keďže je to svinstvo. Mohli by ste mi prosím poradiť? Potrebujem radu nie blbé odpovede. Ďakujem a prajem krásny deň.

nikpa
16. okt 2020

@smolko321 no tak to je na tebe či užijes tu tbl lebo šanca otehotnieť je vždy. Ja som neplánovane otehotnela s dvojičkami tesne pred MS 😉 a nabudúce radšej skôr premýšľaj ako sa oddaš takejto nechranenej rozkoši...

amelia000
16. okt 2020

@smolko321 ti nestacia rady co si uz dostala?je potrebne zakladat dalsiu diskusiu?

sisabe
16. okt 2020

@smolko321 ak nechceš byť tehotná, nieje nad čím premýšľať pretože šanca otehotnieť je kedykoľvek.

sara07
16. okt 2020

ja som otehotnela v den menštruácie, čiže na toto sa ty vôbec nespoliehaj že pred menzesom sa nedá otehtoniet ale dá
najskôr rozmyšlaj a potom rieš a tá tableta po to tiež nie je ako lentilky jest

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre