Dobrý deň želám krásnym ženám na tejto stránke. Pred pár hodinami som mala pohlavný styk s mojim priateľom. Obdivaja sme mladí a úrčite ešte nechceme mať bábo. Ako z nadpisu môžte vedieť spali sme spolu bez ochrany. Urobil sa do mňa. Mám pár dní do menštruácii. Nízka šanca na tehotenstvo. Neviem či mám zobrať tabletku po, keďže je to svinstvo. Mohli by ste mi prosím poradiť? Potrebujem radu nie blbé odpovede. Ďakujem a prajem krásny deň.
@smolko321 ja som otehotnela 3 dni pred MS. Viem presne, inokedy to byt nemohlo.
preco sa neurobil mimo teba? urcite tabletku po... poznam dievcata co otehotneli aj pocas menstruacie 🙂 priroda je vsemocna a vynimka potvrdzuje pravidlo... a koniec koncou ani tapletka po ti nemusi pomoct,,,poznam zeny co im nezabrala 🙂 tak sup po tabletku...a modli sa a nabuduce viac rozumu 🙂
Ak vies kedy si mala ovulaciu a mas to odsledovane ze uz bola tak sa nemusis bat myslim..
podľa mňa je šanca minimálna... vieš kedy mávaš ovuláciu?
Keď nechcete dieťa, treba sa chrániť. Pozor na to, o chvíľu ani interupcia nebude taká jednoduchá.
Vezmi si tabletku, či bola ovulácia, či nie. Radšej zbytočne, ako neskoro. A nabudúce 30€ radšej daj na kondómy 😉
@simsalabim a aky dlhy mavas cyklus?
@zuzuliennka1 vtedy som mavala 31 dnovy. Dcera uz ma 21 rokov...teraz mam cyklus kratsi, 27 dnovy.
pokial ma zena pravidelny cyklus cca 30dni, ovu vychadza na stred cyklu, vynimkou su cykly kratsie, kedy su aj jednotlive fazy kratsie a teda ano - ovu vychadza aj tesne pred menzesom, napr. ak ma zena 22 dnovy cyklus, a menzes trva zhruba 5 dni, tak to moze vyjst, ze posledne dni menzesu su zaroven plodne
@zuzuliennka1 toto je teoria, ale v reale je zname, ze dalsiu ovulaciu v cykle moze vyvolat napr. silny orgazmus. V tomto pripade sledovanie cyklu moc nepomoze.
Toto milujem 🤦 dieťa nechcem a pritom sa
nechránim a potom chodíte rad radom na potraty 🤦 daj si tabletku po ,stále lepšie ako potom plakať že si tehotná 😉
@simsalabim tak ja poznam aj zeny co otehotneli napriek tomu ze brali antikoncepciu, pokial sa bavime v tejto rovine - istota nie je nic, len nemat sex.
Na druhu stranu - su aj zeny, ktore maju stastie na pravidelny menzes, vsetko ide ako hodinky, tvoria manzel. par vyse 30 rokov a planovane maju 3 deti len pomocou symptoterm. metody, ona nebrala ziadnu atk (mame v rodine)...
ale su aj zeny, ktore sa od 15tich laduju tabletkami a cyklus maju hormonmi rozhodeny na nasledujucich 20 rokov...
ak ovulacia nie je - nie je co oplodnit... a priebeh ovu si zena za tie roky sama pozna, alebo sa ma totalne na haku a nic nesleduje....
@zuzuliennka1 ved ja suhlasim... ale autorka sa pytala, ci moze otehotniet par dni pred menzesom. Moja vlastna skusenost - ano, moze. Ty sama si ma pytala na dlzku cyklu a potom pisala, ze pri cca 30 dnovom cykle ovu vychadza na stred atd. A ja suhlasim, ano, toto je teoria. Ale realita sa niekedy od teorie lisi, nakoniec, sama to pises v tvojom poslednom prispevku 😉
@simsalabim ano.. zaklad je aby si zena poznala cyklus 🙂 (uz som pocula aj take, ze kamoskina sesternica, ze ci
to planovali dve deti tak blizko, rok tusim rozdiel, a ze nie, ze tak vyslo, a sa jej pytam, ze sak a cyklus si sledujes, sak ste videli ze ako a co a ona: nie, nesledujem, tak obcas viem ze ma picha dole, ze asi ovu, no tak to vyslo 😁🤷🏼♀️
akoze oni su s tym v pohode, ale teda takymto stylom,... uff...
Ja by som sa chcel spytat, keďže sme mali styk a nasla si geňo na nohavickach, no ja neviem ci som sa spravidl do nej alebo nie, ale otazka znie, že či moze otehotniet aj ma den alebo dva do menštruácie a ovulaciu už mala dva tyzdne dozadu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zober. Môžeš mať posunutu ovulaciu.