ahojte
28.5 v v rannych hodinach som mala pohlavny styk, bolo to den po skonceni mojej menstruacie, no dex bol prerusovany bez ochrany. Ovulaciu som mala od 1.6-7.6.
No ale menstruacia zatial nikde dlzku cyklu mavam hocijako niekedy 27. niekedy 32, preto neviem ci mi meska alebo este len pride, pretoze ma este nebolia ani prsia ani nič. Bojim sa ze som mohla otehotniet nejakym sposobom… mam si kupit test?
@solange7 chcem len mam obavy… tehotna byt nemozem, mam 17
Ved odvtedy ubehli este iba 3 tyzdne, mas ju dostat za tyzden
Jaj, vlastne MS si mala o tyzden skor. Kup si test
@belllinka za tyzden? to mi nevychadza nejak 21.5 mi zacala 27.5 mi skoncila
@belllinka nemala vtedy mi tiez meskal cca 5 dni
dnes je 19 .. pockaj este tyzden a ak nedojde sprv si test .. a ponaucenie- pouzivaj ochranu -ci uz nantiku teliesko alebo kondom ...
@syslik81 dobre, hrozne sa bojim som este mlada viem urobila som chybu ale, co ak budem tak potom co?
Buď si to necháš alebo dáš na adopciu alebo pojdeš na potrat. Iná možnosť nieje😀
hlavne už nikdy nemaj nechránený sex, keď nechceš otehotnieť
a kedy ti zacala ms? aba, uz vidim. skus test,ale podla mna to bolo este daleko pred ovulaciou.
pouzivaj prezervativ, otehotniet mozes aj pri prerusovanej sulozi… no a ak budes tehotna tak budes mama, nie prva a nie posledna v tomto veku…
co ti na to napisat, evidentne dalsia mudra zena ktora si mysli ze pri prerusovanom sexe nemoze byt tehotna, kup si test a modli sa k pohanskym bohom aby si nebola tehotna a nabuduce pouzite ochranu...
Pobavila ma otázka "som ešte mladá ale čo ak budem tak potom čo??"😁😁😁
ovuláciu si si zrejme nesledovala testami, ale sa spoliehala na appku, no tá sa môže posunúť. Dúfaj, že to nebude tvoj prípad, kúp tehotenský test, radšej aj tri a priateľ nech si kúpi prezervatívy.
Tak potom kde je zodpovednosť? Akože sorry, ale mam styk,, prerušovaný a potom sa bojím... Och... 🤨
Takéto nezodpovedné čúzy tu revú, že čo ak budú tehotné a my ostatné, čo po tom z hĺbky duše túžime nie a nie otehotnieť.
Urob si test a uvidíš. Ak bude negatívny nakluš na gynekológiu a daj si predpísať antikoncepciu. Ak bude pozitívny, tri krát sa prefackaj a choď na potrat. A hanbi sa. Pekne dlho sa hanbi.
@pauli_s
myslim si to že toto nebolo potrebné, to že niekto može otehotnieť a niekto nie, tak to ja neovplyvním. To či to dieťa chcem alebo nechcem ak bude je na mne. A to že vy po tom túžite ma mrzí, ale za to ja nemôžem…
@pauli_s ahoj,rozumiem ti, nam sa roky nedari.ale dobrou mamou moze byt aj zena,ktora otehotnela neplanovane v 17 rokoch. chapem aj teba,ale kazdy z nas ma svoje "trapenia" a tvrde slova nikomu nepomozu
@janetinka27 môže, ale veľmi veľmi pochybujem, že by si ho tu slečna nechala, keď už teraz je z toho vydesená tak ako je.. ak hej, a postará sa o neho, tak všetká česť.
@janetinka27
@pauli_s
Suhlasim s autorkou, ona (a ani ziadna ina zena, ktora otehotnela bez problemov a mozno neplanovane) nemoze za to, ze niekomu sa proste nedari. Naco je dobre takto na niekoho utocit nepochopim. Sama som si presla neplodnostou, rokmi stravenymi behanim do CAR, ale v zivote by ma nenapadlo na niekoho utocit pre to, ze sa obava toho, ze nechcene otehotnie, ani na niekoho, kto siel na potrat.
@pauli_s ano,chapem. mozno nakoniec vobec nie je tehotna a bude mat ponaucenie. ak tehotna je,potom uz len jej zazelat vela sil a nech najde vo svojej situacii podporu.
@pauli_s prosím ťa odíď radšej, len si tu vylievaš frustráciu z toho že nevieš otehotnieť na nevinnej 17-ročnej babe. Katastrofa aby sa takto správala dospelá žena, možeš sa hanbiť🤦♀️ Radšej si zájdi k psychológovi a svoje komplexy si rieš tam, nie tu🙂
@zelenakobyla123 ok, jak povieš 😂
Autorka si tehotná teda? Už si si robila test? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslis ze su odpovede na fore spolahlivejsie ako test? Kup si test a uvidis.