Čo si mám myslieť o tomto teste?? 4dni od styku.. zas mama test klasicky duchuju zrejme..
@nikola188 je to vôbec možné keď ovulaciu som mala asi 3-4dni dozadu?? Styk aj pred aj po aj včera..
Nie, nie je to možné po 4 dňoch od ovulácie. Embryo by ešte ani v maternici nebolo. 8-10 dni je minimum, kým sa začne hcg tvoriť.
to ako myslíš, že by si po včerajšku otehotnela?
Och ženy, ešte pred sexom si robte testy
ja absolutne nechapem, preco taketo neico niekto uverejnuje, teda celkovo testy.
nechapem na co je to dobre, ze uverejnim test. ak je neisty, ved ho za par dni zopakujem,
na co je ta potreba vyfotit ho na MK? ved nikto z nas nie je bystrozraky, aby sme patrali po duchovi ( dokonca nazivo to vidno viac, ako na foto cize vyfotenim sa vypovedna hodnota testu a teda aj odpovede na otazku znizuje este viac )
a nie sme ani jasnovidci,a by sme vedeli,c i to neico znamena.
jedinu vypovednu hodnotu ma dalsi test urobeny o par dni a ten da spolahlivu odpoved na tuto otazku, nei foto na MK a reakcie na tuto foto.
4 dni od styku..... ? Nechceš vedieť už aj pohlavie, ak si tehotná?
@evivb podľa vytoku bola niekde medzi 29.12-2.1.. mne len nejde do hlavy ten test viem že tieto duchuju ale žeby až takto..
@martinka13
@majamat
@domka222
@belllinka
Dakujem za Vase cenné odpovede vytlacim si screenshot a zavesim na nástenku 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Niečo sa tam črtá