Ahojte, 4 dni do MS, urobila som si test pretože nechránený styk aj s vyvrcholením :D bol niekoľkokrát cez ovuláciu a dnes som na moje pomery až častokrát utekala cikat (4-5x) do hodiny. Čiarka je ružová, avšak slabá. Skúsenosti?
Nejaký duch tam je počkaj aspoň do očakávaným MS a potom sprav test a budeš mať jasný výsledok
Síce slabá ale určite je to tam 😀
Za mna duch a za pár dni budú koľajnice 🙂
@lucylliana to určite počkám, iba som bola zvedavá 😋
Krasne, na kazdej foto vidim // gratulujem
To nie je duch,ale ciarka. Srdecne gratulujem😍
Ja som si robila tiez 4 dni do menzesu,na jednom bol slaby duch,ktoreho som videla len ja 😂 a na dalsich dvoch odlisnych znaciek uz som mala normalnu ciarku a digitalny mi tiez uz ukazal. Cize potisku ti gratulujem ❤
@rebekamarcusko, skúsim aj ja digitálny, každopádne keby mám takúto čiarku na covid teste beriem ho za pozitívny :D
Je to taaam👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
@hennyinnsbruck ďakujem babyyyyy, ešte vyskúšam ten digitálny neskôr a ozvem sa vám 😋
Jasne,je to tam. Ja som na tom prvom nemala ani zdaleka takuto 😂 fakt si ho nusela studovat aby si tam nieco videla. A teraz je ta ciarka 9 mesacny chlapcek😅
Gratulujem 🙂
@lucylliana dakujeeeem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.