Názor na test 4 dni do menzesu

24. máj 2022

Ahojte, 4 dni do MS, urobila som si test pretože nechránený styk aj s vyvrcholením :D bol niekoľkokrát cez ovuláciu a dnes som na moje pomery až častokrát utekala cikat (4-5x) do hodiny. Čiarka je ružová, avšak slabá. Skúsenosti?

autor
24. máj 2022
lucylliana
24. máj 2022

Nejaký duch tam je počkaj aspoň do očakávaným MS a potom sprav test a budeš mať jasný výsledok

mama2ms
24. máj 2022

Síce slabá ale určite je to tam 😀

zojeva
24. máj 2022

Za mna duch a za pár dni budú koľajnice 🙂

autor
24. máj 2022

@lucylliana to určite počkám, iba som bola zvedavá 😋

autor
24. máj 2022

Ahojte, nedalo mi to a urobila som ešte jeden a hneď vyšiel takýto

babatkoo
24. máj 2022

Krasne, na kazdej foto vidim // gratulujem

leuska1991
25. máj 2022

To nie je duch,ale ciarka. Srdecne gratulujem😍

autor
25. máj 2022

Toto je ranný, dúfam, že to nie je náhoda

angi07
25. máj 2022

Podla mna si tehu ciarka je uz viditelna, prikladam moje pepina 4 dni do ms poobedne a ranne
Gratulujem😊

rebekamarcusko
25. máj 2022

Ja som si robila tiez 4 dni do menzesu,na jednom bol slaby duch,ktoreho som videla len ja 😂 a na dalsich dvoch odlisnych znaciek uz som mala normalnu ciarku a digitalny mi tiez uz ukazal. Cize potisku ti gratulujem ❤

autor
25. máj 2022

@rebekamarcusko, skúsim aj ja digitálny, každopádne keby mám takúto čiarku na covid teste beriem ho za pozitívny :D

hennyinnsbruck
25. máj 2022

Je to taaam👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

autor
25. máj 2022

@hennyinnsbruck ďakujem babyyyyy, ešte vyskúšam ten digitálny neskôr a ozvem sa vám 😋

rebekamarcusko
25. máj 2022

Jasne,je to tam. Ja som na tom prvom nemala ani zdaleka takuto 😂 fakt si ho nusela studovat aby si tam nieco videla. A teraz je ta ciarka 9 mesacny chlapcek😅

autor
25. máj 2022

Takzeee?😍

cecilia29
25. máj 2022

Gratulujem 🙂

autor
26. máj 2022

Ahojte baby, este jedna otázka. Toto je test dnes, kedy by sa mal začať zosilňovať? Som 2 dni pred očakávanou MS

lucylliana
26. máj 2022

Najlepšie je robiť sú testy jednej značky na koľko každé môže mať inak farbiva. A divé môžu mať rovnaku citlivosť tak nemusia. Skús spraviť zasa o 2dni taký istý test ako tento a porovnať ho. Už by si mala vidieť ako silnie. Prvý som robila deň pred MS a potom po 2 a 4dňoch

autor
26. máj 2022

@lucylliana dakujeeeem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre