Názor na test

6. sep 2024

Ahoj, prosím o názor. Nie je to slabá čiarka na osem dní meškania? Dakujem

basulaak
6. sep 2024

Je to slaba ciarka. Niekolko dni pred MS takto. Par dni po zmeskanej MS uz boli rovnako syte obe ciarky.

kat_
6. sep 2024

tak ano, slaba... ale mohla si mat posunutu ovulaciu, cize to moze byt uplne v poriadku ciarka a otehotnela si proste neskor... urob dalsi po par dnoch a uvidis

basska_b
6. sep 2024

Je to nejakesi slabe. Ale neviem, co to znaci... ja som mala o tyzden posunutu ovulaciu 21DC, viem to isto, nemohla som otehotniet inokedy a napriek tomu mi to po 10 dnoch meskania dalo mega kolajnice. Tento isty test

autor
6. sep 2024

Skôr sa veľmi bojím mimomaternicoveho

vandica
6. sep 2024

Tento test robí silné čiarky, a na 8 deň meškania, by si ich mala už minimálne rovnaké. Ja som ho mala takýto keď mi 2dni meškali.

autor
6. sep 2024

@vandica ja viem, mam 2 deti, vždy len tento test, preto sa pýtam, či má niekto skúsenosti s takto slabým a co to napokon bolo. Skôr tak som mala položiť otazku

silvinka1p
7. sep 2024

@basulaak môžem sa spýtať koľko dni pred ms si mala takto čiarky?

vandica
7. sep 2024

Aha, no možno je to chybný test, a ms mešká pre niečo iné.
Inak keď píšeš o tom mimomaternicovom, tiež som ho mala, a mala som testy po troch dňoch meškania, silnejšie ako máš ty tento. A aj mi tmavli, ale potom to došlo do istého bodu kedy čiarka bola stále rovnaká, dokonca raz bledsia, raz tmavsia, lebo hcg mi skákalo.
Dnes si už neskúšala?

vandica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vandica
7. sep 2024

Takýto som ho mala pri MMT. 3alebo 4dni meškania.

autor
7. sep 2024

@vandica dnes nie, počkám na pondelok. Ja už mám za sebou pár potratov, ale vždy testy boli ako majú byť a až vo vyššom týždni prišlo k potratu. Mimomaternicove ešte v zbierke nemám, tak dúfam, že ani nebude

zzzza
7. sep 2024

Dajte vedieť ako ste dopadli

silvinka1p
7. sep 2024

@basska_b aká to je značka ?

vandica
7. sep 2024

Tak držím palce, nech to neni mmt, ani potrat, ale len chybny test. Ja tiež dva potraty, a do tretice nie že všetko dobré, ale do tretice MMT.

autor
7. sep 2024

@vandica ja už 7 , preto viem, že toto bude tiež, len chcem nech sa vyčistim sama, lebo už dva kyrety v tomto roku mam za sebou. Ale ďakujem, snáď sa aj na nás usmeje stastie

basska_b
7. sep 2024

@silvinka1p GS mamatest, taky ruzovy obal to ma

basska_b
7. sep 2024

Autorka... to by ma velmi mrzelo, ak by ste zas zazivali bolestnu stratu 😭 . Sama viem, ze najlepsia naplast na stratu je radost z duhoveho babatka. Ale v dobrom ti poradim, daj si par mesiacov pauzu po tych kyretoch, mne sa fakt davala maternica aj cyklus pol roka dokopy.

ysseba
7. sep 2024

To je mamatest? Urcite si sprav iny test. To, ze si ho pri predchadzajucich tehotenstvach pouzivala a bol dobry neznamena, ze musi byt zarucene aj teraz. My sme sa posledne mesiace snazili o dieta a s mamatestom mam velmi zle skusenosti. Ukazoval mi slabe ciarky a tehotna som nebola alebo 2x sa mi stalo, ze sa nenapil moču a zostal biely (ani jedna ciarka) a suchy. Pepino tiez cele zle. Ja ti odporucam dr. Max a Livsane z Benu lekarne. Tieto boli bud snehobiele alebo mi uz na 9 dpo ukazali slabucku ciarku. Pripajam foto mamatestu, tehotna som nebola (ani biochemicke to nebolo)

autor
10. sep 2024

@zzzza ahoj, takže hcg som mala 3990 , ale v maternici len prázdny gestacny vak. Aspoň ze to nie je mmt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre