Názor na test

13. okt 2023

Ahojte. Dnes mi mala prísť ms. Včera aj predvčerom spinenie. Dnes už nič. Vidíte prosím niečo na tomto teste ? Test je robený večer

tehotna40
13. okt 2023

Negatívny

stanulienkat
13. okt 2023

A ty tam niečo vidíš?

tamta
13. okt 2023

Žiaľ vidím iba negatívny test. Dôležité je, kolko dni po ovulácii si. Ak cca 14,kedze píšeš, ze uz si mala dostať ms, tak by si tam mala viditeľnu druhu ciarku. Tu nie je vidieť nič. Je mi to ľúto.

ailiba
13. okt 2023

Nevidim nic, ale ak bolo vcera uhniezdovanie, tak by som este pockala. 2-3 dni po uhniezdeni by uz mala byt ciarka. Asi bola ovulka trosku neskor.

autor
13. okt 2023

Test po uschnuti vyzerá takto.

ysseba
13. okt 2023

Negatívny. Aj pred uschnutím, aj po uschnutí. Mňa by zaujímalo, že kde vidíš čiarku, lebo toto je jasne negatívny test. A najmä ak si dnes mala dostať menštruáciu. To by bola čiarka viditeľná aj pre takmer slepého. Tento mesiac to nevyšlo, držím palce ten ďalší 😉

tamta
13. okt 2023

Viem, co je to túžba po //, sama som si tým prešla, ale týmto bezhlavym testovaním si ničomu nepomôžes.
Odporúčam naštudovať si základy ako ovulacia, plodne dni a podobne, lebo na to si nereagovala, takže to predkladám nesledujes.
A držím palce, nech čoskoro tie dve ciarky nájdeš 🍀

autor
13. okt 2023

@tamta prepac ale neviem kto bezhlavo testuje keď si v deň ms urobí človek test. A to, že som nereagovala na ovulaciu neznamená ze neviem co to slovo je. Som zdravotník takže veľmi dobre viem co to znamená. Takže ďakujem za názor ale ja som neprosila o radu ale o názor na test. Prekvapuje ma, že nakoľko sama píšeš, že viem co to je hľadať dve čiarky na teste napriek tomu tvoj komentár tak nevyzerá. Stačilo napísať ze nič nevidíš.

tamta
13. okt 2023

Tak potom by si ako zdravotnícka mala vedieť, ze ked v deň ms máš takýto negatívny test (ak teda vieš, kedy bola ovulácia), tak je proste negatívny, ako ti tu uz x ľudí (vratane mna) napísalo a nie pridávať ďalšie a ďalšie fotky testov.
Ja som ti písala s absolútne dobrým zámerom ale tak ok, uz nebudem reagovať...

rebekah61
13. okt 2023

@autor Na tomto teste druha čiarka viditeľná nie je. Nechcem ti dávať zbytočné nádeje, ale taktiež som v deň vymeškania mala tento test negatívny a napriek tomu som tehotna. Pockala by som pár dni alebo urobila radšej digitálny 🙂

jana0215
13. okt 2023

Mrzí ma to, ale súhlasím s @tamta. Ako zdravotník by si mala vedieť (alebo si vedieť aspoň zistiť), ako stúpa hcg po ovulácii. Pokiaľ si ju nemala posunutú, čiarka by mala byť výraznejšia a ružová, keďže 14dpo je hcg už pomerne vysoké a nie je nutné loviť duchov. Ja tam slabý tienik možno vidím, ale vyzerá byť skôr sivý, ako ružový, takže to bude kanálik testu.

autor
13. okt 2023

@tamta ako zdravotník tiež ovládam, že ak niekto nemá pravidelný cyklus a neskorú ovulaciu tak môže mať pozitívny test aj neskor ako v deň menštruácie. A rovnako niektoré ženy majú pozitívny test aj týždeň po vynechanej menštruácii. Ale keďže ak niekto ma diaľnice na teste v deň menštruácie tak toto pravidlo musí platiť asi pre všetkých..
@tamta

jana0215
13. okt 2023

@rebekah61 digitálny má citlivosť 25. To by musela byť tu aspoň slabá čiarka. Ak si mala v čase ms takýto test a si tehotná, musela si mať posunutú ovuláciu. 🙂

autor
13. okt 2023

@jana0215 ja som ale napriek všetkým týmto komentárom neuviedla ani raz kedy som mala ovulaciu ..

jana0215
13. okt 2023

@autorka počkaj pár dní a zopakuj test. Budeš vedieť lepšie, ako na tom si, než takto loviť duchov. Držím palce, aby tam tie 2 čiarky boli a ms neprišla. 🙂

madeline1
13. okt 2023

mne sa na tej druhej fotke zda, ze vidim druhu ciarku, ale taku velmi, velmi svetlu

autor
13. okt 2023

@jana0215 ďakujem pekne. Len ma udivuje ako niektoré ženy dokážu byť neprajne. Nemyslím teraz konkrétne teba. Ale človek sa slušne opýta lebo sa mu tam niečo zdá a idú ho tu niektoré ukamenovat. Je to smutné, že aj napriek tomu, že sme ženy a zažívame si rôzne situácie. Tak vieme byt voči sebe také.

jana0215
13. okt 2023

Áno, niekedy ženy nevedia, ako to taktne podať. Ja som veľmi empatická, ale niekedy žiaľ aj ja možno odpíšem škaredšie.. tiež sme sa snažili dlho, 2 roky a viem, aké to je loviť duchov na testoch. Ovuláciu si teda sleduješ? Mohla byť neskôr?

autor
13. okt 2023

@jana0215 je to prvý mesiac čo som si povedala, že si ju sledovať už nebudem. Predtým som sledovala ovu testami. Ale nakoľko mám pcos. Tak ten cyklus je nepravidelný a aj ta ovulacia. Preto neviem kedy bola. A chcela som len poradiť. Pretože na zivo sa mi tam niečo črtalo. Tiež som už z toho testovania po roku a pol unavená. Ale keďže sme tu všetky na rovnakej vlne nečakala som také komentáre. Každá sme iná. A naozaj poznám baby, ktoré mali test pozitivny až po týždni meškania.

lelelienka
13. okt 2023

Ja sa tiez priklanam k nazoru nehladat zufalo ciarky tam, kde nie su. Keby tam ciarka naozaj bola, tak ju vidis aj z 2 metrov. Viem, co je to otacat test do vsetkych moznych aj nemoznych uhlov, ale velmi rychlo som nastastie pochopila, ze to nie je dobre na nic len na vystresovanie sa. Radsej pockaj a urob si test o par dni, ked to uz bude jasne. A to hovorim ako clovek, ktory na svoje vytuzene babatko cakal dlhe roky. Nezblaznit a nestresovat sa pri testovani je naozaj ta najlepsia rada a nie je to neprajnost, je to prave naopak myslene dobre, aj ked tebe sa to teraz mozno nezda.

jana0215
13. okt 2023

Ja som mala pozitívny ovulačný test až na 26 deň cyklu, keď som zostala tehotná, tiež pcos. 🙂 Mne pomohol Inofolic combi premium. Mávala som 40-60 dňové cykly.. 🙄 Muž bral tiež doplnky, lebo mal veľmi slabý spermiogram.. nakoniec sa po 2 neúspešných ivf podarilo prvý cyklus po vysadení hormónov prirodzene.. viem, že je to únavné, pri pcos nikdy nevieš, kedy to príde, ale netreba sa vzdávať. 🙂

autor
13. okt 2023

@lelelienka ďakujem pekne. Ale toto je úplne inak podaný komentár na ktorý nemôžem povedať ani pol slova. Tie komentáre predtým také bohužiaľ neboli. Inak by človek nereagoval takto.

luciah187
13. okt 2023

Baby ja teda neviem, ja tam nieco vidim, ale je pravda, ze v den MS by to mohlo byt silnejsie. Mozno posunuta ovu. Kazdopadne autorke prajem, aby to vyslo.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofia1979
14. okt 2023

Kašli na nich ak už nešpiníš môže byť nádej pri neiravidelnom cykle mne sa tam niečo veľmi slabé črtá, držím prsty

autor
14. okt 2023

@sofia1979 nie nespinim len dva dni som tak slabucko len na intimku

autor
14. okt 2023

@tamta asi som naozaj teda bola slepá ..

tehotna40
14. okt 2023

Tak tuto slabú čiarku vidím, ale toto je asi najhorší najnekvalitnejsi test na trhu. Tiež som mala už druhé tehotenstvo až na 5ty deň mesiania pozitívny test, mam nepravidelný cyklus a neskoro ovu. Skúsila by som test nejaký z lekárne, napr livsane je aj ultra včasný, alebo rapiclear. Ja som všade mala "duchov" tak som sa naštvala a kúpila clearblue s indikátorom týždňa, pekne ukázal +1-2 a lovenie duchov skončilo. Držím palce a veľa zdravia

autor
14. okt 2023

@tehotna40 no ja mam jasnú čiarku aj na inom teste. Tak hádam toto chyba nebude

jana0215
14. okt 2023

Tak tento posledný už vyzerá veľmi pekne! 😍 Tak nech už len čiarka tmavne a všetko dobre dopadne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre