Ahojte, s manželom sa snažíme o bábätko štvrtý mesiac. Dnes my vybehla čiarka asi najskôr duch. MS mám dostať v piatok. Myslíte, že z toho niečo môže byť?
Co chces pocut?Ktovie co to je.50:50
Mne v zivote test ducha neurobil len tak a to som ich použila hodne takýchto lacných obyčajných. Duch bol jedine vtedy, ked som bola ozaj tehotná. Drzim palce 😍♥️
@maminkadeticiek či tam je šanca 😁 Jasné, že je to 50 na 50, ale človek je tak nedočkavý a teda, či je aspoň malá šanca pri takomto výsledku, že to tam je. Viem, že veľa báb je na túto tému alergických, ale to čakanie je hrozné 🙈
@kvadrinkaaa ďakujeem ♥️ kiežby si mala pravdu. 😊
Nekúpila by som digitálny ale radšej dr.max alebo podobný. A za mňa negativny
Ja som taky mala a bol pozitívny 🙂 2x... Ale asi je to fakt 50:50.
Samozrejme ak si tehotna tak ciarka bude silniet, drzim palce
Spravila som si digitálny a je negatívny, takže pepino testy už nechcem vidieť v živote. 😭
Ono je tu to denno denne, ako píšu, ženy, že pepino testy sú o ničom a aj tak ich ženy kupujú...no nedá mi neopýtať sa, prečooooo? 🤦♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimi23592 nechcem tá sklamať.. ale ak je to pepino test, aj mne raz takto ukázal ducha a nič z toho nebolo.. snáď to nie je tvoj prípad .. ale radšej treba kúpiť iný test .