Ahojte vo veľmi veľa diskusiách som čítala že biely výtok (pripomínajúci sopeľ) bez zápachu bol častý náznak tehotenstva. Problém je v tom že ja ho mám ale mávam občasne pálenie posvy je to tak 2 krát za deň nič otrasné + keď sme chceli mat styk má začala veľmi páliť az štípať pošva hlavne keď priateľ išiel moc hlboko. Môžem byt tehotná aj keď mám takyto problém?
Tehotná byť môžeš, ale toto príznak nebude.
Ty brdo, toto som este nepocula.
Ak si mala nechraneny styk, tehotna byt mozes, ale toto je skor priznak infekcie
@cookie29 mykoza ?
@revikat ms som mala dostať dnes, zatiaľ neprišla ide o to že poslednú dobu sa cítim inak mám pocit že som v tom možno si len namyslam :D myslite že to je mykoza?
Však si sprav test, keď myslíš ale skôr to bude choroba.
Zbožňujem takéto tipovačky.
1. sprav si test
2. ak bude pozitivny, zavolaj lekarovi priznaky sa skor ozaj podobaju infekcii
3. ak bude negativny zbehni do lekarne a vypytaj si nieco na to palanie, ak nepomoze volnopredajny liek a neulavi sa ti, kontaktuj lekara
Biely vytok nie je priznakom tehotenstva, ak mas pálenie je to mykoza a tu treba liecit
@okm221 ved prave ze ja ho nemam taky hrudkovity ako zvykne pri mykoze byt, aka infekcia by to mohla ina byt? ( mam 20r. a u gyn. som este nebola cize mam 0ve skusenosti) dakujem za pochopenie a respektovanie 🙂
Nemôže to byť suchostou? Napr ja som mala s mužom obdobie kedy sme si porušovali vzájomne pH a aj vtedy som cítila pálenie ale len po swxe
@okm221 neviem, ale mykoza to podla mna nieje kedze som ju uz mala a bolo to uplne nieco ine
Dnes som mala dostat ms, zatial neprisla bolest prsnikov je aj bruška občas rano som mala ruzovkasty vytok ale to bolo vsetko odvtedy nic
A test si si robila ?
Menzes sa spustil vecer ☹️ cize pre tentokrat nič
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže to byť skôr infekcia, mešká ti MS, keď si myslíš, že môžeš byť tehotná?