Náznak čiarky

2. máj 2021

Ahojte baby aký máte názor na tieto testy? Na hornom nevidím ale na dolnom ako keby bol náznak 2.čiarky, či? Horný je 11.dpo dolný 12.dpo. Viem, nemá sa tak skoro ale nevydržala som.

autor
2. máj 2021
diaalex
2. máj 2021

ja nevidím ani na jednom ☹

autor
2. máj 2021

Nevadí.., ďakujem 😒 kebyže niekto sa pýta kde vidím ja , tak tu 😅

kocisova95
2. máj 2021

Prosím ta aká je to značka testu? Ďakujem za odpoveď.... A niečo sa mi tam črtá len to môže byť aj kanálik ale každopádne ti držím palce aby o 2 dni bola čiarka dobre viditeľná 🙏😇

autor
2. máj 2021

Babytop test😊 Potešila si ma, že to vidíš aj ty! Áno samozrejme, možno je to len kanálik. Čakám už MS a keď nič, tak si utorok ráno spravím ďalší 😊

kkovacovak
2. máj 2021

Zatiaľ nič nevidím ale môže byť ešte skoro takže nevešaj hlavu a skús to o pár dní

thoughtfulweirdo
2. máj 2021

Ja tam niečo vidím, ale veru netrúfam si povedať, či je to náznak čiarky. Žiaľ môže to byť naozaj len kanálik. Ale držím palce 😉

snazilka_bio_mamka
3. máj 2021

Nechcem ťa zarmutiť, ale top test je jeden z najhorších testov, ja som si robila minuly mesiac tie pruzkove top testy a vsade som mala čiarku a na mama testoch alebo pepine som nemala absolutne nic a samozrejme tehotna som nebola. Odporučam ti kupiť si iny test, inej značky ale velmi silno drzim palce, čiarku tam vidim ale moze to byť v tomto pripade kanalik

mimi16
3. máj 2021

@snazilka_bio_mamka mne práve baby top test ukázal ako prvý 10 dpo. Dokonca prúžkový a potom aj tyčinkový. Nakoniec to potvrdil digitálny.

mimi16
3. máj 2021

Na tom spodnom je slabunká čiarka.

autor
3. máj 2021

Ďakujem baby za názor 😊 dnes ne/mala prísť MS, zatiaľ nič. Zajtra kúpim test a v stredu ráno spravím 😊 ktorý je teda najspoľahlivejší? mamatest?

dejna_
3. máj 2021

Digitálny clearblue.😁

kkovacovak
3. máj 2021

Pozor ale na ten clearblue lebo ten má citlivosť 25. Takže ak je to v začiatku nemusí vôbec ukázať správne. Ak už ale ukáže tak by to mala byť istota

autor
4. máj 2021

Baby ak som ten test kde vidno niečo robila 1.5 tak zajtra 5.5 si už môžem spraviť, nie? 😊 Zajtra mi bude 2dni meškať

kkovacovak
4. máj 2021

Jasne sprav. Ak si videla niečo na prvom tak ak si tehotná teraz to už bude určite vidieť

autor
5. máj 2021

Tak dnes som si robila test RapiClear , negatívny. Menzes mešká 2.deň. Bola som i u doktorky (nie kvôli tomuto) ale povedala, že keďže som už tam tak ma prezrie. Ako prvé bolo, že sa spýtala či som si spravila test lebo vidí tam niečo ako začínajúce tehotenstvo ale môže to byť aj sliznica , ktorá sa chystá už na MS. Zobrala mi krv a zajtra mam volať pre výsledky.

bluehorsee
5. máj 2021

Držím palce🍀🍀🍀🍀🍀

kkovacovak
5. máj 2021

Clearblue nemá vysokú citlivosť. Ak si dva dni od ms tak to stále môže byť skoro. Neriaď sa tým že iným ženám už vtedy testy ukazujú čiarky. Každá sme iná. Ešte ti nemusí dlho ukazovať pozitivitu a už môžeš byť tehotná. Počkaj teda čo ti povie dr. To budeš mať na 100% 😉 hlavne to už nerieš. Čo bude to bude. Treba byť realista ale ak dr už niečo zazrela tak je tam šanca. Držím palce

dejna_
5. máj 2021

Aspoň budeš zajtra vedieť či naozaj alebo planý poplach ale podľa mňa si tehotná 🤰😊...potom daj vedieť ako si dopadla

tramtada31
5. máj 2021

Držím palce😊

snazilka_bio_mamka
6. máj 2021

@kkovacovak je 2 dni po ms

snazilka_bio_mamka
6. máj 2021

drzim palce ale ako vravím, na baby top test mám svoj názor, za kazdym ale fakt za kazdym tam mam ciarku, urobí ducha aj z vody. Ja by som sa na tvojom mieste priklanala skor k tomu, ze tehotna nie si, ale pravda je ze rapi clear je jeden z tych dalsich najhorsich testov, lebo mamatest uz velakrat kočkam ukazalo čiarku a rapiclear bol negativny. Pockaj na vylsedky, ale takto skoro tam moc vidiet nemohla nič podla mna. Namiesto top test a rapiclear si si mohla kupiť mamatest, ten je fakt spolahlivý

autor
6. máj 2021

@snazilka_bio_mamka nemyslím to tak, že by konkrétne videla už niečo také. Len povedala, že je tam útvar, ktorý sa tvorí na začiatku tehotenstva ale nemusí to byť to 😊 už uvidíme o pár hodín 😊

snazilka_bio_mamka
6. máj 2021

už dnes budes mat vysledok? lebo zas aj keby mas nizke hcg tak je to normalne este ti meskaju len 2-3 dni.. takze ja by som cakala este par dni urobila si ten mamatest

autor
6. máj 2021

Včera mi zobrala krv a dnes mám volať či sa jedná o tehotenstvo alebo to bola len sliznica - začínajúca sa menštruácia

san_dra11
6. máj 2021

Nooo tak to som teda zvedava a moc by som ti to tehu priala, no ako sa tak divam na tie testy, tam veru nevidim nic. Neskusala si si spravit taky klasicky a nie digitalny

autor
6. máj 2021

Úprimne strašne by som sa tešila ale nemyslím si. To čo videla mohol byť max.gestačný vak no v prípade, že na ultrazvuku už vidno gestačný vak, testy by mi mali podľa mna svietiť..

kkovacovak
6. máj 2021

@snazilka_bio_mamka ja viem. Prečo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre