Našla som si plešinu

leyla9
1. júl 2020

Dnes som si našla plesinu 😢asi 5cm mam bat?
Ist k obvodnéj? Stalo sa to niektorej? ďakujem

leyla9
autor
1. júl 2020

Nema to patriť do tejto témy 🤦‍♀️

h2
1. júl 2020

@leyla9 Choď ku kožnej, predpíše Ti na to vodičku na potieranie. Stalo sa to mojej známej, ako reakcia na nejaké lieky. Viac o tom, bohužiaľ, neviem.

leyla9
autor
1. júl 2020

@h2 a zabrala jej ta vodička

h2
1. júl 2020

@leyla9 Áno, začali jej tam zase rásť vlasy.

h2
1. júl 2020

@leyla9 Ale možno to bolo aj tým, že vysadila tie lieky, ktoré jej to spôsobili.

leyla9
autor
1. júl 2020

@h2 a ani žiadne vyšetrenia jej nerobili? Ani krv nebrali? Ja žiadne lieky nepoužívam ani som nepoužívala 😣

h2
1. júl 2020

@leyla9 To netuším. Ona išla ku kožnej a tá sa jej pýtala, či neužíva nejaké lieky, ona jej povedala, čo berie (neviem, čo, ani na čo to brala) a ona jej povedala, že to má z toho a dala jej tú vodičku. Či jej brala krv, alebo robila špeciálne vyšetrenia, neviem.

leyla9
autor
1. júl 2020

@h2 dakujem teda neviem od kedy tu plesinu mam ale musím ju mat dlhšie keďže mi tam znovu rastu vlasi ale chcela by som ajtak vedieť co ju spôsobilo

h2
1. júl 2020

@leyla9 Hm, neviem, ale keď Ti tam už zase rastú, tak možno už bude aj zbytočné na to niečo dávať...

leyla9
autor
1. júl 2020

@h2 ale na tej plesine síce niečo rastie ale veľmi jemne vlasy ako by to ani vlasi neboli no neviem ale co myslite vy mam to riešiť v dr?

veronikaszabova
1. júl 2020

@leyla9 nie je to alopecia?

h2
1. júl 2020

@leyla9 Tak návšteva lekára nemôže uškodiť, možno určí príčinu. Ja by som s tým k lekárovi asi išla. Držím palce, nech sa to dá do poriadku.

leyla9
autor
1. júl 2020

@veronikaszabova neviem ☹️ myslíš ze mam stym ísť k obvodnéj?

leyla9
autor
1. júl 2020

@h2 dakujem az mam strach nič takéto sa mi nikdy nestalo 😣

kiwi3
1. júl 2020

@leyla9 nemala si nahodou predlzovane vlasy?

veronikaszabova
1. júl 2020

@leyla9 jasne, ze stym treba ist k lekarovi - koznej

leyla9
autor
1. júl 2020

@kiwi3 nie nikdy

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majamat
1. júl 2020

ano ku koznej, toto je moc, ten kusok uplne bez vlasov.

soldi
1. júl 2020

@leyla9 suhlasim s nazorom vyssie, ze pojde pravdepodobne o alopeciu. vygoogli si.

leyla9
autor
1. júl 2020

@soldi a smiem sa spýtať scoho to vzniká ta alopecia 😢

leyla9
autor
1. júl 2020

@majamat 😢😢😢😢

spajki
1. júl 2020

@leyla9 ahoj ja uz roky mam plesinu a absolutne netusim z coho...no pravdu povedat ani som nikdy nepatrala z coho by to mohlo byt...len jedneho dna mi tam proste prestali rast vlasy...

leyla9
autor
1. júl 2020

@spajki prečo si neznásla k dr ja sa napríklad bojím 🤦‍♀️

zuzubb007
1. júl 2020

Môže to byť alopecia ako píšu baby vyššie, napríklad môj syn mal zrazu takú plesinku dva centy potom čo sa strašne udrel na preliezke na to miesto, ja som ani nespala z toho, doktorka že mám to sledovať či sa ďalšie nebudú robiť, apo troch mesiacoch z ničoho nič mu to chvalabohu narastlo ani by ma nenapadlo že po údere sa dačo také môže stať, ale doktorka určite pre istotu

leyla9
autor
1. júl 2020

@zuzubb007 jasne ja sa takých veci určite bojím človek nikdy nevie a zdravie je prvoradé nič netreba zanedbať ráno pojdem

lenocka12345
1. júl 2020

@leyla9 keď som bola mladšia , tak som mala takéto miesta , aj na celej hlave mi veľmi vlasy vypadávali. Už nepamätám , čo pomohlo , ale trvalo to dlho. Ale bola som u kožného

leyla9
autor
1. júl 2020

@lenocka12345 fu ani ma nestraste 😢

maria1110
1. júl 2020

A náhodou ste nedávno neporodila?

lenocka12345
1. júl 2020

@leyla9 no len mne fakt celkovo vypadávali , asi aj preto to dlho trvalo, ale myslím , že som brala,len nejaké vitamíny a strýko mi chodil do maďarska kupovat špeci šampón .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre