Ahojte baby, ja len sa chcem opýtať, ohľadom príznakov tehotenstva. S priateľom mame posledný mesiac či 2 nechránený sex. Radi by sme bábo, ale netlačíme na pilu. Ja som mala MS od 1.7. do 5.7. (cyklus mám vždy 27 resp. 28 dní) a plodné dni mi podľa apky vychádzali od 10.7. do 16.7. a s priateľom sme sex mali 10.7., 12.7. a aj po 18.7.. Posledné dni pociťujem stále take napnutie v podbrušku, bolesti ako pred MS, ale tú mám dostať až 29.7. a taktiež niekedy sa mi cez deň stáva, že mi je zle, napne ma. Mám si spraviť test alebo počkať do MS ? Mala ste už niektora z Vás take príznaky? Ďakujem za rady 😊
Netlačíte na pílu ale pamätáš si dátum sexov 😁 podľa mňa ešte skoro na test počkaj kým ti bude meškať 🙂 držím palce
@adriana266 na testik určite počkajte 😊 vyzerá to nadejne, ale človek nikdy nevie. Testy zbytočne zničia psychickú pohodu. Berte to tak, že sú to aktuálne zbytočne vyhodené peniaze a nechajte si to tak na deň pred MS, popripade ak bude meškať, urobte si ho až potom.
Ďakujem pekne za rady. Jasnee počkam kým mi nebude meškať MS a tak spravím test. My ani nechceme tlačiť s priateľom, veď bábo príde vtedy keď ma 😊 Ja len zato, že nikdy ma tak v podbrušku nebolelo (niekedy deň pred MS alebo ani vobec) a čítala som, že ked bolí, že to maternica sa rozťahuje. Tak verím, že sa nám pošťastí 🙏
@adriana266 áno, to je pravda, ale ja som sa testom zbytočne iba dozvedela že som mala chemické tehu a to som radšej vedieť nechcela 🥴
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adriana266 tak na test je este urcite skoro. Moje tehu nevyslo podla ovulacie, test mi kvoli tomu ukazal sytu druhu palicku uz 4 dni pred MS, no 8 dni je este vela. S priznakmi ti nepomozem, ja som nemala vobec ziadne, test som si urobila len zo zvedavosti 🙂 no na priznaky mi to pride tiez velmi skoro. Kym sa spermie dostanu k vajicku, to tiez trva, nie je to do hodiny🙂 trva to aj niekolko dni. Skor sa daj do pohody, aj psychickym natlakom si mozes vyvolat falosne priznaky tehu. Najlepsie vyckat do MS a potom urobit test.
Drzim palce