Viem ze asi len cas mi da odpoved, no skusim. Vidim tu aj podobne diskusie spred par dni, ale skusim sa aj ja pripojit.
Menstruaciu ocakavam 9teho septembra ( o 7 dni) ale priznaky pocitujem uz 3. den. Este nikdy som tak skoro necitila bliziacu sa MS, az teraz prvy krat. Snazime sa o dietatko, tak by som sa velmi potesila, keby sa podarilo, ale nechcem si namyslat.
Neviem ci to mam brat ako skoru menstruaciu alebo ako tehotenstvo. Mam priznaky ako obrovsku bolest prsnikov, bolest podbruska uplne ako pri MS, mastna plet, bolest krizov, unava, zimnice.
Co si o tom myslite? Nikdy nemavam MS skor, este sa mi to naozaj nestalo. Mimo toho ma este aj bolia nohy. Mali ste to niektora?
Dakujem.
Ja som bola do posledného dňa presvedčená, že už dostanem menzes ako ma bolelo brucho plus som mala iba veľmi napäté a bolestivé prsia
Ak by to boli tehu príznaky tak by už bol aj pozitívny test. Máš odlsedovanu ovuláciu?
Ja som to tak mala pri dcerke, nic som si nenamyslala, otehotnela som hned prvy cyklus. Ani som netusila nic o prvych tehotenskych priznakoch. Tyzden pred MS silna bolest v podbrusku, potom prsia, aj sa zvacsili, unava, nechutilo mi jest. Test negativny. Az v den MS mi vysla velmi slaba ciarka. A pri vsetkych detoch som mala velmi skoro priznaky, este pre terminom MS. Nech ti to vyjde🙏
Áno mala som to tak, pms priznaky oveľa skôr ako mala prísť menštruácia (testy ešte nič neukazali) a potom menštruácia neprišla a až vtedy ukázal aj test.
@sense mam, prebehla 24.8…. Test pozitivny nie je, ale to je veaj este skoro, kazdy hovori
@777januska777 tak ostava mi len cakat, tak isto to mam aj ja, ze pms priznaky nejak predcasne
@denuss dakujem krasne 🙏😍 verim ze to bude ono
To, ze si doteraz nemala menstruaciu skor, neznamena, ze nikdy ju nebudes mat skor. Tiez mam cyklus pravidelny, 29-30 dni, a pred par mesiacmi som dostala menstruaciu o 5 dni skor. Takze ziadna 100% zaruka pravidelnosti neexistuje.
Áno ešte je skoro to si teraz tak 8 dpo. Počkaj zo 3 dní a už by mohlo byt niečo vidno na 10tkovom teste
Ďakujem za odpovede :( nechcem byt zasa sklamana…pockam teda a uvidime…
Aby som bola aktualnejšia, dnes mi vyšli 2 pozitivne testy 🙏 nechcem sa tešiť predčasne, dám vedieť po očakávanej Ms
Na 8.DPO pozitivny test? Aky mate...mne ukazal najskor na 10 DPO..aj to tieň, ktory som videla ltt
@poleva test Adiel SeeNow
Tak nech vam to vyjde, napiste potom 🙂
Uzasna sprava!😊 Tesim sa s tebou, dufala som, ze napises takuto info, lebo ja som to mala velmi podobne.. Nech MS uz nepride a je vsetko v poriadku...
Ste skvele, dakujem za podporu
Ako ste dopadla?
@poleva som tehotna 🙏😍❤️
A co ste nenapisala? Tak gratulujem
❤️tak krasne tehotenstvo prajem
Dakujeeem, neviem kam a komu skor pisat tuto z konika 😂🙏🙈 vdaka naozaj🙏😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Možno si to namýšľaš... pri snažení sa to niektorým stáva, lebo veríš, dúfaš, tak všetko pripisuješ tehotenstvu aj keď to nemusí nič znamenať... 7 dní pred MS by mohlo prebiehať uhniezdenie, ale tehotenské príznaky ešte prítomné nebudú.