Baby mali ste niektorá namiesto menzesu špinenie a viac dní. Testy negatívne. Čo to bolo? Boli ste tehotné alebo len taká menštruácia? Ďakujem
u mňa to bolo tehu...len ja som si testy nerobila a to že som bola tehotná mi docvaklo až o pár týždňov....😉
@deti95060810
@laura1989 ja nejak tak to ale podla mna negaticne :/ ja neviem sama co si mysliet ale krce mam
@ladylili moze sa stat, ze prvy menzes po oplodneni vlastne nie je menzes, ale uhniezdovanie vajicka.. mnohe zeny ani nevedia, ze su tehu, lebo si myslia, ze menzes.. ja by som pockala par dni, a potom urobila testik, aj tak sa odporuca az par dni PO vynechani menzesu, v tvojom pripade by som cakala, kym spinenie prejde a urobial si znova 🙂 drzim palceky x
Ahojte, ja som veeelmi nervozna a uz mi z toho zacina hrabat.. kazdu chvilu na nete a skumam priznaky tehotnosti, a kontrolujem samu seba... Zajtra mam dostat az menzes, dnes iba mierne, velmi slabe spninenie, chut na tresku s pecivom, co obycajne nejem.. ale mierne bolesti v podbrusku, akoby pred MS.. Bolesti prs nemam, iba ma obcas svrbeli pripadne aj bradavky.. nemam ich cervene, ani nevidim ziadne zilky.. hm.. takze len cakam a snazim sa byt v pohode. Test robeny vcera poobede, dnes rano.. Nist... Ospravedlnujem, ak som spamovala, ale aspon som sa vyvravela 🙂 hadam pochopite 🙂 riesim to aj preto tak, lebo sme uz hlaseni na IVF, ale stale som sa spoliehala, ze my to dame 🙂) a inokedy pred MS uz som mala suvislejsie spinenie, ale priznam sa, ze sa malo poznam a okrem bolesti v podbrusku, vacsieho spinenia a chuti na sladke si nespominam na ine priznaky MS.. Teraz ma ani velmi nechyta sladke.. jo a hlava ma pobolieva..ale to uz zasa moze byt ak kvoli mojmu nestastnemu histaminu.. Tak dakujem, koniec hlasenia, idem ja dalej cakat :D
@bebekat 🙂 🙂 poznam doverne, to modlenie pred kazdym ms, aby neprislo.. a raz neprislo.. ani som neverila.. ale cakala som este den, a ked neprislo (inak chodil vzdy presne) utekala som kupit test.. a skoro som odpadla.. takze.. chapem uplne! este vydrzat, den-dva, potom skus testik 🙂 drzim palceky!
Ahojte dievčatá , ja mám taký istý problém , vždy mám pár dni pred menštruáciou spinenie , ale toto už trva viac a aút pred pár dňami som mala mat menstruaciu . No jedine čo mám je len silno hnedý výtok, brucho má boli ako na menstruaciu ale tiež len miestami . Test som mala negatívny .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skúšala si test ? 😊