Namiesto menzesu špinenie a negatívne testy

ladylili
19. feb 2018

Baby mali ste niektorá namiesto menzesu špinenie a viac dní. Testy negatívne. Čo to bolo? Boli ste tehotné alebo len taká menštruácia? Ďakujem

laura1989
19. feb 2018

Skúšala si test ? 😊

ladylili
autor
19. feb 2018

@laura1989 ano a negativny :(

ladylili
autor
19. feb 2018

@laura1989 prave preto neviem co sa deje

deti95060810
19. feb 2018

u mňa to bolo tehu...len ja som si testy nerobila a to že som bola tehotná mi docvaklo až o pár týždňov....😉

ladylili
autor
19. feb 2018

@deti95060810
@laura1989 ja nejak tak to ale podla mna negaticne :/ ja neviem sama co si mysliet ale krce mam

laura1989
19. feb 2018

@ladylili nemáš na tom prvom ducha ? 😍
Skús o pár dni opäť testík možno je skoro ako dlho už špiníš ?

ladylili
autor
19. feb 2018

@laura1989 druhý den. ale nespinim ze v kuse ale fakt ze za den som mala len rano troska a kaurat poobede este mozno troska ako som sa utrela len tak ze ani nic viac. je tam nieco ale sa mi zda ze na taky cas to je nic :(

laura1989
19. feb 2018

@ladylili aký čas myslíš ? Keď som to dobre pochopila druhý deň špiníš namiesto menzesu 😊
Ja vidím na testíku ducha 😍 keď je to plánované môžeš si robiť nádej veľa žien špiní namiesto ms na začiatku a to je skoro niektoré majú týždeň po vynechanej ešte ducha 👍

ladylili
autor
19. feb 2018

@laura1989 ano? ja sommal avzdy uz kolajnice pred ms preto je to pre mna take divne . moc planovane nie ale chceme babo🙂

shades3
20. feb 2018

@ladylili moze sa stat, ze prvy menzes po oplodneni vlastne nie je menzes, ale uhniezdovanie vajicka.. mnohe zeny ani nevedia, ze su tehu, lebo si myslia, ze menzes.. ja by som pockala par dni, a potom urobila testik, aj tak sa odporuca az par dni PO vynechani menzesu, v tvojom pripade by som cakala, kym spinenie prejde a urobial si znova 🙂 drzim palceky x

ladylili
autor
20. feb 2018

@shades3 Ďakujem 🙂 pockam urcite aak nic tak volam na gyn. 🙂

bebekat
21. feb 2018

Ahojte, ja som veeelmi nervozna a uz mi z toho zacina hrabat.. kazdu chvilu na nete a skumam priznaky tehotnosti, a kontrolujem samu seba... Zajtra mam dostat az menzes, dnes iba mierne, velmi slabe spninenie, chut na tresku s pecivom, co obycajne nejem.. ale mierne bolesti v podbrusku, akoby pred MS.. Bolesti prs nemam, iba ma obcas svrbeli pripadne aj bradavky.. nemam ich cervene, ani nevidim ziadne zilky.. hm.. takze len cakam a snazim sa byt v pohode. Test robeny vcera poobede, dnes rano.. Nist... Ospravedlnujem, ak som spamovala, ale aspon som sa vyvravela 🙂 hadam pochopite 🙂 riesim to aj preto tak, lebo sme uz hlaseni na IVF, ale stale som sa spoliehala, ze my to dame 🙂) a inokedy pred MS uz som mala suvislejsie spinenie, ale priznam sa, ze sa malo poznam a okrem bolesti v podbrusku, vacsieho spinenia a chuti na sladke si nespominam na ine priznaky MS.. Teraz ma ani velmi nechyta sladke.. jo a hlava ma pobolieva..ale to uz zasa moze byt ak kvoli mojmu nestastnemu histaminu.. Tak dakujem, koniec hlasenia, idem ja dalej cakat :D

shades3
21. feb 2018

@bebekat 🙂 🙂 poznam doverne, to modlenie pred kazdym ms, aby neprislo.. a raz neprislo.. ani som neverila.. ale cakala som este den, a ked neprislo (inak chodil vzdy presne) utekala som kupit test.. a skoro som odpadla.. takze.. chapem uplne! este vydrzat, den-dva, potom skus testik 🙂 drzim palceky!

bebekat
22. feb 2018

@shades3 Vdaka, no uz padam z oblakov spat na zem... vyzera to tak, ze predsalen sa budem musiet zmierit so skutocnostou a ist na ivf.. :( Tak ale verim, ze to vyjde 🙂

shades3
22. feb 2018

@bebekat a ako dlho skusate, ked uz uvazujes o umelom? Alebo mate nejake problemy? Drzim palceky!

natal7
2. mar 2018

Je tam duch?

laura1989
4. mar 2018

@natal7 máš aj normálnu fotku ? Ja lepšie vidím na tých normálnych 😂

natal7
4. mar 2018
natal7
4. mar 2018
laura1989
4. mar 2018

@natal7 áno 😍 vidím tam ducha 😍😍😍

shades3
5. mar 2018

@natal7 aj ja vidim slabuckeho dusika..

laura1989
23. mar 2018

@ladylili no ako si dopadla ?

romik39
27. nov 2020

Ahojte dievčatá , ja mám taký istý problém , vždy mám pár dni pred menštruáciou spinenie , ale toto už trva viac a aút pred pár dňami som mala mat menstruaciu . No jedine čo mám je len silno hnedý výtok, brucho má boli ako na menstruaciu ale tiež len miestami . Test som mala negatívny .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre