Ahojte dievčatá. Prosím o radu som celkom mimo:/ už mam doma syna ktorý bude mat 2 roky. Ale k veci.
Keď mi končili plodne dni,sme s manželom mali nechránený sex. Samozrejme sa mi zdá,že mu ušlo. Nakoľko keď “vytiahol” už striekal. On tvrdí,že si dal pozor ale skôr si myslím,že si to nechce priznať. Ale k veci. Vcera sa mi neskutočne naliali prsia. Take pevne som ich mala naposledy pred tehotenstvom :D tak som si hovorila,že však dostanem menzez tak preto. Spravil som dva testy. Negatívne. Dnes som ráno menzes dostala skôr asi o dva dni. Ale spolu s neskutočnou migrénou a ešte viac naliatymi prsiami. Strašná migréna a mierna triaška. Merala som teplotu a teplomer vyplul 35 •C môžem byt tehotna? Baby pomoc ako zistiť či som,keď mi to ešte test neukáže? Navštíviť gynekológa? Skôr myslím,že to ani on ešte neuvidí. Ďakujem za rady
@mikasz preto sa pýtam,keďže pri prvom mi odišla posledná menstruacia. A vlastne keď mala prísť ďalšia,som mala nejaký zvláštny pocit. Urobila som test a bol pozitívny. Išla som k lekárovi,ktorý ešte nič nevidel,tak som mala prísť o týždeň a to už pekne videl a už som bola 8tt. Zbehnem teda k lekárovi. Ďakujem 🙂)
Ak mas menstruaciu a negativne testy, tak nad tym moc nespekuluj... prsia su taky symptom ako podme na jahody, mna bolia prsia uz 2-3 dni po ovulacii az do dalsej menstruacie hrozne, hormonalna nerovnovaha ako vysita... tehotna nie som, ani nebudem, kedze mam vlozenu spiralu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nattka123 Ste dospelá osoba, matka. Dostali ste menštruáciu, test je negatívny. Nepíšete, kedy ste mali inkriminovaný pohlavný styk, ale naozaj sa pýtate, či môžete byť tehotná?