Najspoľhalivejší tehotenský test. Aký to je?

eviq
27. jún 2011

Ahojte, chcem vás poprosiť o vaše skúsenosti, čo sa týka tehotenských testov. Teda, ktoré značky / aká citlivosť by mi ukázala tehotenstvo čo najskôr po oplodnení. Rýchle zistenie tehotenstva potrebujem zo zdravotných dôvodov, teda ho potrebujem zistiť skôr, ako mi vymešká menštruácia. Ďakujem.

pici
27. jún 2011

ked to potrebujes tak rychlo vediet, chod na krv, na druhy den mas vysledok a so 100% istotou

slivocka
27. jún 2011

skor ako 10 dni po styku ti test nic neukaze, tak radsej pockaj aby ta zbytocne vysledok nezmiatol 😉

kuratko
27. jún 2011

mamatest 10.

jajka0211
27. jún 2011

podla toho co som sa docitala na nete a taktiez z vlastnej skusenosti by som ti odporucila mamatest.. mne ukazal pozitivny vysledok par dni pred ocakavanou MS.. ale pici ma pravdu, 100 % su len krvne testy...

henulienka
27. jún 2011

aj mne mamatest ukázal asi 5 dní pred MS

gubcikova
27. jún 2011

mamatest jednoznačne.mne hned v 1den meškania mrchy.rapid clear ani ked som bola v 5tt mi neukázal

safiatkomaciatko
28. jún 2011

nedávno reklamovali modro biely elektronický,stojí 8,5eura,deň mi meškali a ukazuje aj tt.blue volačo,ja hlava deravá =)

evickapooh
28. jún 2011

rapiclear, Barbara test neodporucam-bol falosne pozitivny[viackrat]

miss_shy
28. jún 2011

pre mna jednoznacne mamatest

abriela
28. jún 2011

rapiclear - pozitivny 3 dni pred planovanou MS

jerryjanka
28. jún 2011

krvný - ale ak sa ti nedá tak digitálny clearblue ale nie skôr ako tak 2 dni pred ms 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre