Ahojte, chcem vás poprosiť o vaše skúsenosti, čo sa týka tehotenských testov. Teda, ktoré značky / aká citlivosť by mi ukázala tehotenstvo čo najskôr po oplodnení. Rýchle zistenie tehotenstva potrebujem zo zdravotných dôvodov, teda ho potrebujem zistiť skôr, ako mi vymešká menštruácia. Ďakujem.
skor ako 10 dni po styku ti test nic neukaze, tak radsej pockaj aby ta zbytocne vysledok nezmiatol 😉
mamatest 10.
podla toho co som sa docitala na nete a taktiez z vlastnej skusenosti by som ti odporucila mamatest.. mne ukazal pozitivny vysledok par dni pred ocakavanou MS.. ale pici ma pravdu, 100 % su len krvne testy...
aj mne mamatest ukázal asi 5 dní pred MS
mamatest jednoznačne.mne hned v 1den meškania mrchy.rapid clear ani ked som bola v 5tt mi neukázal
nedávno reklamovali modro biely elektronický,stojí 8,5eura,deň mi meškali a ukazuje aj tt.blue volačo,ja hlava deravá =)
rapiclear, Barbara test neodporucam-bol falosne pozitivny[viackrat]
pre mna jednoznacne mamatest
rapiclear - pozitivny 3 dni pred planovanou MS
krvný - ale ak sa ti nedá tak digitálny clearblue ale nie skôr ako tak 2 dni pred ms 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ked to potrebujes tak rychlo vediet, chod na krv, na druhy den mas vysledok a so 100% istotou