Ktorá značka testov je spoľahlivá a zároveň má veľa farbiva?
Čaká ma čoskoro KET, potrebujem pri prvom náznaku // nasadiť liečbu ihneď - prosím odporučte čím testovať.
Ďakujem
Mamatest
Ten mi uz ukazal ciarku a livsane uplne snehobiele. Ale ja si myslim, ze je to individualne trosku. Na tvojom mieste by som nakupila viac znaciek a tak testovala 🙂 a ano, aj pepino. Ten mi taktiez ukazal velmi skoro ciarku. A zaroven ked som tehotna nebola tak bol snehobiely. Drzim palce
Ďakujem, mám pár vkladov za sebou a a aj biochemických tehotenstiev, potratov a pod … mám pozitívnu skúsenosti s testami Mamatest, sluníčko, pepino testovala som aj intime testami ale tie tmavli oproti mamatesty pomalšie a ukázali aj čiarku neskôr.
Ďakujem za rady, asi zostanem verná mamatestom, sluníčku a asi aj pepino - ten mi ukázal naozaj skoro a ak tam nič nebolo testy boli snehobiele.
Za mňa rapiclear alebo teda baby top test... oveľa silnejšie čiarky z toho osteho moču než livsane...
na rapi som už mala testovaciu silnejšiu než kontrolnu, zatial čo livsane nemal ani rovnako silnu
Top test mne ukazal rovnako skoro ako pepino 🙂 a ten slunicko len z pocutia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Livsane alebo dr.max.