Baby meškajú mi 5 dní, ktorý test je dobrý? Ten digitálny? Nechcem zbytočne kupovať xy testov. Ďakujem
clearblue digital..ale súhlasím, že ti ukáže, ked už mešká, resp. ked si už dostatočne dlho po ovulácii
Pri 5 dnivom meskani ti už ukaze ka,dy...ja som kupovala v tete drogérii...intimed a top test.
Za mňa super...ukázali už 6 dní pred ms
ak si nedostala MS na termin, aky si zvyknuta, este neznamena, ze ti MS aj meska. chcem tym povedat, ze mozes byt tehotna, ale nemusi ti prave ukazat, lebo sa len cerstvo uhniezdilo (posunuta ovulacia) alebo mozes mat hormonalnu nerovnovahu. odporucam dr. max ci livsane. kup si pokojne po krabicke z kazdeho (ked nevyuzijes teraz, budes mat na inokedy, to sa tak rychlo nepokazi a su pomerne lacne). ak ti teraz vyjde negat. test a MS ti ani do tyzdna nepride, testni opat a opat pockaj par dni a ked zase nic, tak bude vhodne ist ku gyn. drzim vsak palce, aby si nemusela dlho cakat 🙂
Určite clear blue je určite najspoľahlivejši a ukáže ti výsledok hneď ❤️
Clearblue nikdy nesklamal!
Mne ukázal na 5. deň meškania pepino test. A neriešila som viac.
Pre porovnanie 9dpo a 10dpo testy
Najsilnejšie mi ukázali: 10tkove slniečko, potom toptest , dr max. Na 10dpo už aj na 25tkovom teste adiel mám ciarku.
Slniečko ale veľa ľudí hovorí že robí falošne čiarky ale tak asi by neukázali ostatne testy ružové čiarky.
Za mna ale tak celkovo dr max ma malo farbiva ale zato myslím si že spoľahlivý výsledok, slniečko veľa farbiva a ukáže už skoro, toptest menej farbiva ale teda na 10dpo už krásna čiarka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti meskaju 5 dni a si tehotna tak ti to ukaze kazdy test.