Zdravím vás všetkých asi tu už nikto nepíše ale dúfam že niekto sa ešte nájde...potrebujem pomoc neviem či som tehotná alebo nie 28 novembra som mala pohlavný styk kedy mi skončila ms
V decembri som mala ms len ne celé dve dní mám príznaky thstv bolia ma prsia ide mi na vracanie točí sa mi niekedy hlava podbrušku má pobolieva a mám trochu aj inakšie bruško snažili sme sa o maličké
Čo myslíte môžem byť tehotna ?raz mi test ukázal slabu čiarku ale ostane boli negatívne malé ste to niektoré podobne ďakujem za rady a názory 🙂
Posledný styk skoro mesiac a pol dozadu? To by už bol test pozitívny
Urob ešte jeden test a keď nič, tak tehotná nie si.
Ďakujem vám za odpovede ♥️ ja som s toho už mimo 2 mesiace som nemala normálnu ms preto tomu nechápem a nemám žiadne ženské problémy
Dlha doba od vtedy. Urob si digitalny a uvidis. Nemusis hladat ciarky.
Kazdopadne aj psychika ti moze navodit tieto “priznaky”.
Ahojte 👋mala som pohlavný nechránený styk 25. Decembra po skončeni ms , ms som dostala o 9 dní skôr včera som si robila tehotenský test a bola tam tá druhá čiarka hoci slabá ale bolo ju vidno .. myslíte si žeby som mohla byť tehotná napriek tomu že som mala ms ale trvala asi tak 3 dní ♥️😳
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti ukazal pepino slabu čiarku a ina značka negativne tak tehotna niesi....pripadne ešte počkaj teraz v januari či pride ms ale myslim že po takej dobe by si už mala kolajnice teraz na teste