Ahojte, 16.7.2024 som si robila tehotenské testy papierikove značky pepino, urobila som si 3 a všetky boli jasne pozitívne, nevydržala som sa šla som si kúpiť digitálny test clear blue, ten ktorý ukáže aj týždne ukázal mi plusko a 1-2 týždeň. Včera (18.6) som si urobila tiež pepino papierikovy a bol negatívny. Dnes 19.7.2024 som si urobila papierikovy test tej istej značky a je zasa negatívny.. máte prosim niekto s týmto skúsenosť ? Nechápem čo sa deje.. podľa apky by som mala byt 3+4 tt.
Ďakujem za každú jednu odpoved 🫶🏻
@janai1 ach veľmi dúfam že nie.. už som sa začala tešiť.. dr ma objednal až na 19.8.. tak uvidíme skúsim o pár dni ešte digitálny snáď ukáže plusko
@monsterablue je možné že by hcg tak rýchlo kleslo v tele ?
@monsterablue tak robila som si digitálny clear blue a opäť pozitívny, ako je to možné že CB ktorý je menej citlivý na hcg to zachytí ale paličkové ktoré sú citlivejšie nič.. vôbec to nechápem
@monsterablue no minimálne teda blednú asi.. pre mňa neviditeľne a pokiaľ čiarku nevidím bez toho aby som musela hľadať, pre mňa je test negatívny.. neviem čo sa deje..
@monsterablue 30.6 sme mali nechránený sex, asi 2 hodiny na to som dostala menzes, absolútne by som nečakala že by som z toho mohla zostať tehotná čiže ja vlastne ani netuším ako si to mám rátať 🙈 možno že len skoro testujem.. prvý krát v živote riešim tehotenstvo čiže absolútne sa nevyznám
@nikkkyyyy25 menštruácia ti mešká ? Alebo prečo si robila testy ? Testy je najlepšie robiť z ranného moču. Skús inú značku testov ako si mala tie negatívne.
@30katrusa40 nemešká, o pár dni by podľa správnosti mala doraziť.. no robila som si test lebo mi bolo cudne, točenie hlavy bolesť pŕs atd a potom som sa Dočítala že sú prípady kedy žena otehotnela aj počas menzesu tak že reku skúsim no a boli pozitívne
@30katrusa40 tie pozitívne palickove na fotke su z poobedia a ten prvy digitálny z večera, ten ďalší digitálny je z ranného mocu
@nikkkyyyy25 nechaj testovanie zatiaľ tak. Uvidíš či príde ms. A keď budeš robiť test skús radšej z ranného moču . Vtedy je najväčšia koncentrácia hcg.
@30katrusa40 hej necham to tak lebo sa v tom len zamotávam 🙈 rozmýšľala som te behnem zajtra na krv k dr. keďže na prvé vyšetrenie ma objednal až takmer o mesiac
@monsterablue prečo nič hovoriace ? Veď test ako test akurát tento ukazuje výsledok digitálne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikkkyyyy25 pravdepodobne biochemické