Najskôr duch na teste, potom menzes

slavka123456
6. feb 2013

ahojte ... chcem sa vas opytat pred par dnami som si robila tehu test a mala som tam ducha ...a o par dni mi prisla mrcha ... je mozne aby som bola tehu a mala silnu mrchu alebo ten test a ten duch bol omyl ??? 😒 😒

angela1981
6. feb 2013

Ano je to možne. Niektore ženy mavaju menzes aj pocas tehotenstva. Väcsinou prve mesiace. Odporucam si po menzeske spravit novy test 🙂

tosomja
6. feb 2013

@slavka123456 po menzese si urob ešte jeden test...alebo zájdi k dr. vezme ti krv a potvrdí, alebo vyvráti tvoj "stav" ...
🙂

petraw
6. feb 2013

urob si test po mrche uvidíš, nie je nič zvláštne, keď má žena mrchu a je tehu. Ja osobne poznám maminu kt. mala nrchu až do 16tt kedy zistila, že je v tom 🙂

misaha
6. feb 2013

ja som mala jahodkove dnni aj ked som bola tehotna..prvy test bol negativny.robila som si ho lebo som bola unavena a bolel ma žaludok a celkovo som sa citila divne...ale žiadne nevolnosti ani nič čo by sa podobalo na tehotenstvo( to ma napadlo len tak ho spravit.) tak som isla na gastro :DDDD..na hadici nič nenašli čo bolo divne lebo tam vždy niečo najdu-som žaludkarka ..dva dni na to došli jahodky tak som neriešila,ale mala som ich iba 4dni-normal 6dni...lenže stale mi bolo divne ,ako keby som sa nevedela mestit do vlastnej kože...cca tyžden po kramoch som si spravila dalši test aj to len za to že v baleni čo som si pre tym kupila boli dva :D a pol pozitivny...na druhy den som šla na gyndu a vraj som v 6tyždni :DDD..mavam 35dnovy ciklus tak mi ani nemeškali,preto mi to vsetko nejako nesedelo s tehotenstvom..a teraz má malá 9mesiačikv :DD

lucka1987
7. feb 2013

@slavka123456 odzneli tu 4 odpvoede, no ja mam uplne inu skusenost..mala so viac krat na teste ducha a ms mi dosla. o dalsi mesiac opat.... ziaden tehu. aspon nie potvrdene..
zena ma za sebou viac tehotenstiev ako si myslí. velakrat sa stane, ze sa oplodnene vajicko zahniezdi a hned aj odide prec spolu s menstruaciou. Vie sa tomu hovorit aj miktopotrat. Vtedy si maloktora zena nieco vsimne, teda vacsinou nevsimne, kedze menstruacia jej pride.
tych duchov na teste som mavala v obdobi snazilkovania viac krat.. teraz po drobcovi som par krat testovala, ked meskala, a asi zakazdym som tam mala slabuckeho ducha 😅 a aj tak ms dosla. v tele zeny je urcite mnozstvo hcg a jeho hodnota sa hybe vzhladom na to, v ktorej faze cyklu je...
nehcem ti nahovarat, ze si tehotna, lebo by to bolo zbytocne zavadzanie,ale ani nejdem tuto moznost vyvracat, kedze skutocne su aj take pripady ako pisu hore kocky naodmnou.
poskonceni ms ak checs mat istotu, si urob dalsi test

alchemilkazltozelena
7. feb 2013

suhlasim s @lucka1987 mne sa to tiez uz stalo, mala som duchov a potom som mala MS a tehotenstvo to nebolo :(

usacek79
7. feb 2013

@slavka123456 ako pise @lucka1987, takto tehotne sme uz boli mozno vsetky a mozno uz vela krat... nebyt skoreho testovania, ani nevieme...
aj ja osobne mam tu skusenost, povedala by som, ze je vysoko pravdepodobne, ze tehotna nie si, ale najjednoduchsie to zistis, ak si urobis napr. zajtra rano dalsi test, nemusis cakat ani na skoncenie ms..
ono to je zrejme naozaj len biochemicke tehotenstvo, ktore sa udialo iba na zakladnej bunkovej urovni, ale telo okamzite vyhodnotilo, ze je to nezivotaschopne a ihned to upratalo - to je najlepsia moznost, co moze telo urobit, ver mi..

slavka123456
autor
8. feb 2013

@angela1981
@tosomja
@petraw
@misaha
@lucka1987
@alchemilkazltozelena
@usacek79 tak dnes ju mam 4 den tu mrchu ale uz uplne slabulinku ... prsia ma hned prestanu bolet ako ju dostanem a stale ma bolia a nafuknute ich mam a je mi stale divno hlava ma boli nechuti mi jest ked si nieco dam hned mi je tazko z toho tak asi skusim neskor ked skonci spravit test ... ako popravde ja nechcem byt tehotna ale citim sa ozaj divno takze nahovart si toto v setko v mojom pripade nehrozi 😖

nikuska265
8. feb 2013

mne mrcha meškala týždeň, robila som si 4 testy- všetky pozitívne, už som sa chystala k dr. potom som začala krvácať-menzes,neviem, a dr. povedala,že tehotná som nebola ani nie som... vrátila som sa k dr. o 4 týždne, že znova menzes mi neprišiel, testy znova pozitívne, už si myslela,že si vymýšľam snáď, no ostala trošku zarazená keď na sono videla bábo a povedala, že som v takom 6-7 týždni.....

misaha
8. feb 2013

@slavka123456 an ajs om nechcela byt tehotna 🙂...a aj u mna boli prsia nafuknute a mala som ich horuce ...zle mi nebyvlo iba nejak inak :D

janamexico
29. sep 2018

Ja poznam babu ktora do 7 mesiaca mala ms takze prw itotu niekedy testne aj teraz pri oby dvoch tehu co mala

lenka1115
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka1115
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
macicka111
8. nov 2020

Ja ducha a na druhý deň menštruáciu ☹️🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre