Awojte možmo sa Vám bude znať divne že pokladam pribratie za nejaký privotny príznak možno to je blbosť ale prekvapilo ma to lebo bez nejakej snahy som si držala váhu asi 4 roky a zrazu som dosť vyrazne asi v priebehu mesiaca dost vyrazne pribrala na bokoch a brusku ....k tomu som mala poslednu menstruaciu len 3 dni a dost slabu....stále pijem , cíkam , a neustale by som spala , obcas ma picha v boku a citím taky tlak v bruchu...dalšiu menstruaciu mám dostať o 2 týždne myslite že mám počkať či ju dostanem až potom si spravit test ? lebo ako ste mnohe pisala mali ste menstruaciu aj 5 m tehotenstva tak sa na nu nechcem spoliehat ...dakujem za odpovedee 🙂
@maaarhulka asi si vtom ja ked som otehotnela som sa citila nafuknuta hoci som to este nevedela,a tiez unava.
ahoj, mne sice meska len 3 dni,ale tiez mam pocit, ze som ani nie ze pribrala,ale take brucho nafuknute...vahu mam asi o 3kg viac- nic prevratne, ale ja si ju vacsinou drzim stalu...len ja som len prvy mesiac bez HAk, takze neviem comu to pripisat...ale som zvedava, co ti kto odpovie 😉
Baby, ja som mala brusko uz v 5.tt 🙂 Na vahe som sice nepribrala, no som bola nafuknuta. Ja si tiez myslim, ze to moze byt tehotenstvo 😉 Drzim palceky!
hruska82 dakujem no len vies raz uz to tak bolo ze bol pozitívny a po par dnoch sa ta druha ciarka stratila takze sa trochu bojim...
@maaarhulka Uplne ta chapem....v predchadzajucom vztahu sa mi stalo, ze som si namyslala....a nakoniec nic....a stale nic....No asi to tak malo byt v mojom pripade, kedze to nebol ten pravy 🙂 Preto, ked mi vynechala MS, som pockala este 2-3 dni a az potom som si spravila testik (lebo mi uz manzel nedal pokoj...chcel si byt isty 🙂 ) Tak ti drzim palceky!!!
@lea369 Myslim, ze by to uz aj skorej bolo ukazalo....no ja som sa do toho nechcela vzit prave kvoli tomu, aby som sa zase nesklamala. V sobotu som mala dostat MS, a uz ked mi rano nedosla, som vedela, ze sme v tom (mne chodila presne na hodinu). V pondelok okolo 12-tej sme zasli s manzelom (vtedy este len priatelom) do lekarne a kupili si test. Prisli domov, a hned som si spravila....nehovorim, ze bola uplne silna ciarka, no bola tam 🙂 V stredu som si potom spravila Clearblue test, ktory mi ukazal, ze som viac ako 5 tyzdnov tehotna 😉 Zalezi aky test si kupis...no vacsina z nich uz urcite ukaze v den meskania MS. Ja som oboje robila az niekedy okolo obeda. Je pravda, ze HCG v moci je najsilnejsi rano - preto je vacsia sanca na pozitivny testik, ak sa to robi z ranneho mocu.
no tak uvidim asi si kupim zajtra test...aj ked kamosky mi tvrdia ze si to isto len namyslam...ale ja som sa proste tak fakt est ev živote necitila a to som už niekolkokrat myslela ze som tehu ale toto je neviem take ine...
ahojte no dnes som si robila test a je negatívny tak neviem mno menzes mam mat až o týžden ...neviem skúsim sa tým teraz nezaoberat a uvidim co ako podla toho co pride alebo nepride a inak dakujem Vám za odpevede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maaarhulka Ak chces odpoved cim skor, tak si sprav testik....ak si tehotna, vyjde pozitivny! 🙂