Ahojte baby chcem sa vas spytat ze mala som s priatelom sex mali sme ho chraneny a on mi tvrdil ze sa do mna neurobil ale mala som trochu pocit aj do teraz mam ze mozem byt tehotna bolo to 19.7 ked sme mali sex a robila som si aj test po 2 tyzdnoch a bol negativny mam nafuknute brusko ale nic ma neboli dneska jediny priznak ze som stale chodila na malu takze ma to trochu vystresovalo a mne meska menstruacia okolo mesiaca takze neviem vobec kedy mam dostat a som dost mlada na to aby som vedela o takychto veciach takze by som potrebovala pomoc
@katka19398 urob si ďalší test . Podľa výsledku sa zariadis, ale tak ci tak sa návšteve gynekológa nevyhnes.
Prerušovaný styk nie je chránený styk. Na to nezabúdajte. No a čo sa týka toho, že si mladá a nevieš o tých veciach..Tak akonáhle začneš so sexom je tvoja povinnosť sa (ak to nevieš) dovzdelat o tých veciach. Máš milión možnosti, lekár, internet, knihy. Lebo ako píše vyššie, keď máš dosť rokov na sex tak mala by si mat aj dosť rokov na vedomosti, ako sa dá (nedá) otehotnieť.
@katka19398 tak snáď si absolvovala biológiu 7.rocnika ZŠ. Snáď nemáš menej ako 13.rokov.
@katka19398 dobre, takže máš nepravidelný cyklus, čiže ani len netušíš kedy môžeš mať plodné dni. Choď si kúpiť test a presne podľa návodu si ho urob. Po mesiaci by ti už test tehotenstvo ukázal. A skús poriešiť tu nepravidelnú menštruáciu. Existujú rôzne čaje, bylinkové doplnky, ktoré ti s tým môžu pomôcť.
@katka19398 ahoj, ak ste odvtedy styk nemali a test mas negativny, nie si tehotna. skor by som sa zamerala na tie dlhe cykly - neriesenie dlhych cyklov moze viest k neskorsim vaznym problemom maternice
Ahojte baby. Dneska som na prechode zrazila cloveka. Mam dost kratko vodicak na to aby som vedela uplne dobre dopravne predpisy takze by som potrebovala pomoc.
Nezda sa ti ze to riesis uz dost neskoro? Co takto pred kazdym svojim “cinom” si zistit a vyhodnotit mozne nasledky a nechovat sa jak zviera? Je to tvoje telo preboha.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katka19398
1. Prerosovana suloz nie je CHRANENY sex
2. Urob si dalsi test, ak bude negativny, navstiv gynekologa.
3. "som dost mlada na to aby som vedela o takychto veciach".... A na sex nie si mlada? 🤷🤷