Ahojte, hneď idem napísať že jedno bábo už mám 😊 len mám taký problém že 23.1. mi skončila menštruácia. 25.1. som mala nechránený pohlavný styk a taktiež dva dni potom. No pár dní už mám takéto brucho ( je mi jasné že to si tehotenstvo nebude) ale tak chcem sa opýtať či je možné že ho mám takto nafúknuté keď nikdy predtým sa mi to nestalo 😊 No bývam unavená, mám zvýšenú teplotu ale nemyslím že som. MS mi má prísť za 5 dní. Potom urobím test. Len ma trápi to brucho lebo je tvrdé, dnes som mala ružový výtok a nikdy som nemala problém s nafukovanim 🤷🏻♀️
Asi tuzis po babo,vsak? Drzim palce. Kazdy to ma inak.Ale taketo brusko z tehotenstva pride az vacsinou neskor. Realne sa ti nema preco zvacsovat hned po oplodneni. To neznamena,ze nemoze byt tehotna.Prosto si sa zacala viac pozorovat,robi to skoro kazda,ked tuzi po dietati.
@bubuzu ďakujem za odpoveď ale to viem že nie 😊 ja som to myslela skôr tak či nafukovanie tiež môže byť príznak keďže naozaj nikdy, stravu som nemenila, pohybu popri jednom mám až až 😊 a mala som vždy ploche a zrazu toto 😅 a skôr je to neplánovane 🥰 ale toto sa nedalo nevšimnúť 🤭 uvidím no testy sú na ceste 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.