Na teste sa mi ukázala jedna silná a jedna slabá čiarka

zuzimamicka
29. jan 2023

Ahojte mamicky dnes som si robila test a ukazala sa mi jedna silna a jedna uplne slabucka poriadne ju neni je to duch ? Znamena to ze som tehotna ? A kedy sa ukaze silnejsia kedy si mozem spravit dalsi test

rurutiax
29. jan 2023

@zuzimamicka Môžeš byť, ale ani nemusíš. Nepíšeš či ti mešká ms alebo koľko od ovulácie si. Tá silná čiarka je kontrolná a tá slabá testovacia. Pokiaľ ide o pepino test, tak by som toho ducha nebrala ani do úvahy. Fotka testu by bodla.

nelca0510
30. jan 2023

@zuzimamicka pred testom si treba prečítať návod. Čítať vieš,keďže vieš písať. Prečítaj si návod.

nikavuk
30. jan 2023

@rurutiax mne Pepino nikdy neduchoval, baby jak to robite ten test🤷‍♀️

doda26
30. jan 2023

@nikavuk uz dlhsie som chcela aj ja toto napisat 😄 akoze mne ziaden test nikdy neduchoval, ja nechapem ako sa im toto moze diat 😄 ci tie zeny maju nejake minimalne hcg v sebe a ja nie 🤷🏼‍♀️ nechapem

casillas28
30. jan 2023

@doda26 tak ked sa niektore testuju dobre ze nie 2 dni po sexe a hladaju duchov tak sa necudujte 🙂 mne sa to tiez nikdy nestalo ani s pepino a ani s mama testami ..ale tak ja som vzdy testovala az ked mi meskala Ms a hned som mala jasne kolajnice..a ak niekomu neukazu jasne ked meska Ms tak jedine mozu mat posunutu ovulaciu..druha vec je ze neiekdy co tu citam tak si zeny robia 4 testy za den a porovnavaju..vobec asi nepochopili ako hcg funguje a ako stupa 🙈

nikavuk
30. jan 2023

@doda26 ja tiež nemám hcg v tele bezne :D možno ten test majú dlhšie namoceny alebo odcitavaju neskor ako je v návode.

michaelamim11
30. jan 2023

@nikavuk mala som tento mesiac doma ešte jeden pepino a urobila som si v strede cyklu kde som ovuláciu ešte nemala a vyšiel tam duch.. 2 mesiace dozadu som si robila 4 testy a nie že duch ale riadna viditeľná čiarka na všetkých bola.. ostatné testy negatívne

nikavuk
30. jan 2023

@michaelamim11 a normálne keď si namočila test na 5 sek tak do 5 minút si mala silnú čiarku? Ale je pravda ze ja si tehu test nerobím vstrede cyklu tak mozno preto mne neduchuje. Robila som test ci som tehu až keď mala prísť mrcha

michaelamim11
30. jan 2023

@nikavuk áno. A tie 4 keď som robila tak netuším či mi meškala ms lebo mám každý mesiac inak dlhy cyklus ale hneď ako som robila dokonca z poobedneho moču tak čiarka vyšla.. to isté kamoška tie robila aj pepino aj intimed a riadne ciarky mala a nakoniec jej prišla ms s 5dnovym meškaním

nikavuk
30. jan 2023

@michaelamim11 sak možno mala biochemicke to nezmamena ze duchuje test.

michaelamim11
30. jan 2023

@nikavuk nemala.. a ja som tiež nemala.. ten pepino tiež skúšala keď jej skončili krámy a mala tak tiež čiarku

nikavuk
30. jan 2023

@michaelamim11 jak viete ze nemala biochemicke? A ciarka sa objavila do 5 minut ako je v navode? Ak hej tak by som asi zašla k doktorke ak máte hcg v tele aj počas ovulacie. Drzim palce nech je všetko ok.

michaelamim11
30. jan 2023

@nikavuk lebo proste vie.. vidím že máte svoju pravdu tak sa nebudem hádať.. neni som jediná ktorá to zažila milión fór tu je o Tom ale dobre..

petraj122456
30. jan 2023

@nikavuk tiež som sa divila pokial sa to nestalo aj mne, krásna druha čiarka a tehotna som nebola 🙂 ani z rýchlika

nikavuk
30. jan 2023

@michaelamim11 videla som tu nejake fotky, ale tie testy co fotia sú premocene a odstate niekoľko hodín a aj dní. Mne nikdy neduchoval žiaden test iba clear blue a možno bolo biochemicke. Ved ok keď vam ukazoval silne ciarky asi ste kúpili chybný kus mne ani mojmu okoliu sa nikdy také nestalo

zuzimamicka
autor
30. jan 2023

Dobry vecer mamicky clovek sa vas tu normalne pita a vi hned mudrujete bud dajte radu alebo nepiste ani kometar ja nepotrebuje citat ze robim test 2 dni po pohlavnom styku a tak test som si spravila 8dpo a preto lebo som mala nevolnosti ak neviete dat normalnu radu tak nepiste ja viem ze su tu aj mamicky ktore mi poradia dakujem

smajliica
30. jan 2023

Daj fotku, z opisu je veľmi ťažko povedať. Aký test si si robila?

casillas28
31. jan 2023

@zuzimamicka autorka nedala si ziadne info ani fotku..kolko ti meska ms? Treba pridat fotku...to dva dni po sexe sa netykalo teba ale inych zien ktore tu panikaria casto...nebud vztahovacna ale normalne ked chces radu je treba rozpisat detailejsie vecu ..nik to nema vestecku gulu 🙂

zuzimamicka
autor
31. jan 2023

@casillas28 Moja nikto si nikto si nerodil test dva dni po sexe az taka sprosta som neni

casillas28
31. jan 2023

@zuzimamicka 🙈🙈🙈 kto pise o tebe? Nereagovala som ani na tvoj komentar tym ale na komentar inej slecny..lebo sa tu nasli aj take... ty si prisla po radu ale neposkytla si absolutne ziadne info takze poradit ti nik poriadne nevie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre