Dobrý deň prajem,chcela by som sa Vás opýtať poslednu menštruáciu som mala 6.12.2022 . U gynekológa som bola 17.1.2023 no zatiaľ nevidel nič ..jedine mi zobrali krv na hcg výsledok mi vyšiel 19350. Ďalšia kontrola bola 6.2.23 plod už síce bolo vidno ale že vraj je tam ešte nieco sám nevedel či ide o ďalší plod alebo myom...prosím Vás viete mi poradiť som zúfalá
Niečo tam určite je, nie je to klasický plod v obale. Jedna z možností, čo povedal dr. je určite pravdepodobná. Ďalšia kontrola ukáže viac. Hlavne sa nestresuj a mysli pozitívne. Aj tehotenstvo s myómom môže viesť do zdarného konca.
@mio_9 ale ved píšem, že keď ti doktor nevedel povedať, čo to "druha vec" môže byť, tak ako by to mohol vedieť niekto tu?
Áno, môže to byť druhý plod, ale aj myom, cysta...preto len a len on ti to môže s istotou povedať na ešte ďalšej kontrole. Čokoľvek ti tu my napíšeme, vôbec nemusí byť tvoj prípad.
@nelusiatko keby to tak bolo ako vravíš 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak keď to nevedel doktor, ktorý vidí usg denne, tak ako ti poradíme my tu? Jedine pockat ba ďalšiu kontrolu.