Na sone nič nevidno

mamulik10
13. máj 2022

Ahojte mamičky 🙂 som tu opäť a idem si po nazor 🙂 bola som dnes u gyn. Nakoľko ma dosť boli podbrusko a vajecnik tak som nechcela radšej nič zanedbať 🙂 Pani doktorka mi robila sono a údajne tam vôbec nič nieje 🙂 testy čoraz silnejšie ukazujú pozitívne a menštruáciu som poslednú mala 13. Apríla 🙂 je v poriadku ak by som bola aj tehotná, že na sone vôbec nič nevidieť? Ďakujem za každý názor skúsenosť 🙂

pondelok01
13. máj 2022

@mamulik10 asi ti povedala, ze mas prist o tyzden-dva, nie? Teraz si asi 4tt, to na sone naozaj nema co vidiet.

kitycat
13. máj 2022

cize ti teoreticky teraz meska nejake 2-3 dni?

Podla testu si v tom...mna objednavali na sono nanejaky 7my tyzden a to tam bolo nieco vidno a potom este za 2 tyzdne a to uz bolo vidno..ty si teraz vo 4tom tyzdni...to tam ozaj est enemusela nic vidiet. Kedy mas ist znovu?

mamulik10
autor
13. máj 2022

@kitycat Pani doktorka povedala ze 2 týždne po vynechani menštruácia 🙂

bellugia
13. máj 2022

Asi je to ešte skoro, ja som bola na sone tak v 7-8 týždni,keď už mi aj bývalo zle, test vyšiel tak, že tie čiarky by človeka aj oslepili, také boli výrazné 🙂 Takže asi treba ešte počkať,aby bolo niečo vidieť 🙂 Je to malinkaté, držím palce!

nevenka
13. máj 2022

@mamulik10 hej, to len pozrie, ci je nieco v maternici alebo sa uchytilo inde. Ja som si pri tretom vyratala nejaky 9tt., a to bolo pekne vidno vsetko uz na istotu.
Teraz si ukonceny 5tt., ak dobre ratam, takze to este ani srdiecko nie je vidiet. Takto skoro som nebola na sono ani raz, a to mam 3 deti. Podla vsetkeho je to v poriadku, mne ale vzdy povedal doktor, ze mam sa objednat, ked mi bude meskat 2 tyzdne, tak a objednal ma potom oneskor aj tak 😊

cimage
13. máj 2022

Je to prislis skoro aby nieco videla. Ja som tak bola s dcerou, mala som dojst o tyzden a pekne bilo srdiecko. S dalsou dcerou som isla az v 10tt.

stella1993
13. máj 2022

Každej žene hcg stúpa inak. Niekomu strašne rýchlo ale nemusí byť nič vidno a niekomu veeeelmi pomalicky. Mne tiež ešte ani nemeškala a vyšiel mi takýto test ale mala som 2x biochemické takže sme chceli počkať a doktorovi som volala až o týždeň a pol a bolo vidieť len bublinku naozaj miniaturnu a nič iné. Takže len vydrž a nabudúce už bude vidno 😊

mamulik10
autor
13. máj 2022

@stella1993 ahoj ďakujem Ti za Tvoju skusenost. Ja som uz maminka dvijiciek 🙂 len mam trosku strach, ze by to mohli byt opat dvojicky nakolko mi tiez tak rychlo ukazovali testy 🙂 ale Psni doktorka povedala, ze materbica nirje vysoko polozena, ze to nevyzera na dvojky. Ale, ze tam ani nic nevidiet 🙂

maria898
13. máj 2022

@mamulik10 ahoj ja som bola teraz 4+6 u doktora lebo som sa bala mimomaternicoveho a uz bola bublinka v maternici vidiet

drzaopica
13. máj 2022

@mamulik10 ako môže podľa výšky maternice zistiť či to budú dvojičky?Chcela Ta iba ukľudniť🙂)strašne skoro chodíte k doktorovi a potom sú stresy

cecilia29
13. máj 2022

Mne nebolo nič vidieť, teda len prázdnu dutinku aj 6+0. A o 3 týždne všetko ok

katuska2301
13. máj 2022

@cecilia29 ja som bola tuto stredu presne ako aj ty podľa MS 6tt+0 a videla len prázdny gestačný vak.. strašne má to vyľakalo.. mám ísť na kontrolu ďalšiu stredu tak sa modlim aby bolo všetko ok🙈

cecilia29
13. máj 2022

@katuska2301 držím prsty 🙂 naše bábo je aj podľa USG menšie nejaké 4 dní , muselo sa dlhšie uhniezdovať lebo ovuláciu viem že som nemala posunutú

katuska2301
13. máj 2022

@cecilia29 ďakujem😊 dúfam že to bude aj náš prípad. Ale to čakanie je nekonecneeeeee🙈

mamulik10
autor
13. máj 2022

@drzaopica keď už... skoro radšej skoro ako neskoro 🙏 bolelo ma podbrusko a vajecnik 🙂 radšej idem ako niečo.... ale dakujem

mamulik10
autor
13. máj 2022

@drzaopica tak to sa spýtaj gynekologicky ako to vie určiť nie mňa 🤷🏻‍♀️ nestudovala som v tomto obore 🙂

mamulik10
autor
24. máj 2022

@mamulik10 ahojte mamičky 🙂 Idem sa podeliť s Vami 10 dní meškanie menzesu 1 návšteva gynekológ 🙂 Vidieť už krásne fazuľku som v 6tt a doktor mi povedal že je tam 1 nakolko som sa bála keďže testy vychádzali pozitívne 8 dni pred menzesom a pred 5 rokmi som priviedla na svet dvojičky 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre