Na sone nič nevidno

jaja875
5. apr 2022

Baby mám taký problém že na sone ešte nevidno nič a zajtra mám ísť na kontrolu a včera som prvykrat začala špiniť bola som aj na pohotovosti ale povedali že to nie je nič vážne a dnes zase :( mali ste to niektorá na začiatku tehu? Ďakujem za normálne odpovede. Lebo sa strašne bojím aby som o to neprišla keď sa nám tak dlho nedarilo :( Hcg som mala minulý týždeň štvrtok 280.

ibajaanikiny
5. apr 2022

@jaja875 mala som to tak od 6-8 tt,predpisali mi ascorutin a oddych…vsetko je ok,babo ma 8 mesiacov🙂 drzim palce

simonkazga
5. apr 2022

Vyložiť si nohy, zvýšený príjem vitaminu C a dúfať.

kkovacovak
5. apr 2022

@jaja875 ja som mala 2x hematom a krvacala som extrémne a všetko dobre dopadlo takže ak ti povedali že je to v poriadku tak to tak aj ber. Na začiatku je všetko lotéria. Ale fotku si si mohla odpustiť 😄

syslik81
5. apr 2022

mne sa ked sa uhniezdovalo vajicko .. vedela som ze som tehu podla testu ale kontrolu som nemala tak som letela na pohotovost .. robili sono aby vylucili mimomaternicove a upokojili ma ze sa to stava ..

lenqua_12325
5. apr 2022

@kkovacovak už tu bola kedysi aj fotka hlienovej zátky 😅 toto je pohodkaaa

evaachesa
5. apr 2022

Hlavne sa teraz neutieraj žiadnymi voňavými utierkami lebo ešte si viac uškodíš.🙄

janula12345
5. apr 2022

@jaja875 neboj nic, nestresuj sa. Je to syta jasna krv, toto nemusi nic byt. A ocividne aj je jej malo. Vyloz nohy a bud v klude. Myslik ze problem by bola hneda krv.. ja som takto krvacala cca v 7 tt a teda veeela. A nic to nebolo. Resp nebola to strata plodu. Drz sa

jaja875
autor
5. apr 2022

@syslik81 toto sú moje testy prvé dva robené minulý týždeň pondelok a tie dva spodné túto nedeľu 🙂 a na pohotovosti mi včera povedali že to je normálne spinenie a moja doktorka tiež dnes mi povedala že to je spinenie. Bolesti nemám žiadne ...

macko1007
5. apr 2022

@jaja875 mala som to iste.. spinenie,hcg slo hore..v 8tt sa zistil MA..prajem vela stastia🍀

marianarem
5. apr 2022

@jaja875 Ja som krvacala aj viac a bolo vserko v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre