Baby mám taký problém že na sone ešte nevidno nič a zajtra mám ísť na kontrolu a včera som prvykrat začala špiniť bola som aj na pohotovosti ale povedali že to nie je nič vážne a dnes zase :( mali ste to niektorá na začiatku tehu? Ďakujem za normálne odpovede. Lebo sa strašne bojím aby som o to neprišla keď sa nám tak dlho nedarilo :( Hcg som mala minulý týždeň štvrtok 280.
Vyložiť si nohy, zvýšený príjem vitaminu C a dúfať.
@jaja875 ja som mala 2x hematom a krvacala som extrémne a všetko dobre dopadlo takže ak ti povedali že je to v poriadku tak to tak aj ber. Na začiatku je všetko lotéria. Ale fotku si si mohla odpustiť 😄
mne sa ked sa uhniezdovalo vajicko .. vedela som ze som tehu podla testu ale kontrolu som nemala tak som letela na pohotovost .. robili sono aby vylucili mimomaternicove a upokojili ma ze sa to stava ..
@kkovacovak už tu bola kedysi aj fotka hlienovej zátky 😅 toto je pohodkaaa
Hlavne sa teraz neutieraj žiadnymi voňavými utierkami lebo ešte si viac uškodíš.🙄
@jaja875 neboj nic, nestresuj sa. Je to syta jasna krv, toto nemusi nic byt. A ocividne aj je jej malo. Vyloz nohy a bud v klude. Myslik ze problem by bola hneda krv.. ja som takto krvacala cca v 7 tt a teda veeela. A nic to nebolo. Resp nebola to strata plodu. Drz sa
@jaja875 Ja som krvacala aj viac a bolo vserko v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jaja875 mala som to tak od 6-8 tt,predpisali mi ascorutin a oddych…vsetko je ok,babo ma 8 mesiacov🙂 drzim palce