Dobry den , viem ze je tu vela roznych diskusii na tuto temu... tehotensky test vysiel pozitivne, hcg som mala okolo 1000, ale na sone nebolo nic vidiet ani gestacny vak nic , posledna menstruacia bola 12 augusta ... myslite ze je to ok? Prosim vas za nejake hlupe pripomienky mi nepiste uz mam dost stresov
@bagre tento tyzden v utorok , brala mi hned krv a o vysledky som volala hned na druhy den v stredu, cyklus posledne tri mesiace som mavala 40.dnovy, dpktorka sa nijako nevyjadrila to ma stve najviac len sa tvarila nie velmi nadsene , a povedala mi ze sa mam o tyzden zastavit a spravi mi sono , tyzden bude v utorok
cyklus je dlhší, tak je šanca, že je to ok,... už len vydržať.
Doktorka sa nevyjadrila, lebo nevie, nič nevidela... aj keď teda komunikovať mohla. Držím palce
@simona966 no ono to je ťažko povedať keď nevieš kedy bola ovulácia. Ak bola naozaj neskôr tsk môže byť všetko v poriadku. Mne pri hcg 1600 nebolo ešte tiež nič vidno a o 5 dní už bol gestacny vak.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
kedy bolo robené sono? doktorka čo povedala? cyklus je pravidelný?