Na sone nebolo nič vidieť, ale hCG je 1000

simona966
26. sep 2021

Dobry den , viem ze je tu vela roznych diskusii na tuto temu... tehotensky test vysiel pozitivne, hcg som mala okolo 1000, ale na sone nebolo nic vidiet ani gestacny vak nic , posledna menstruacia bola 12 augusta ... myslite ze je to ok? Prosim vas za nejake hlupe pripomienky mi nepiste uz mam dost stresov

bagre
26. sep 2021

kedy bolo robené sono? doktorka čo povedala? cyklus je pravidelný?

dejna_
26. sep 2021

@simona966 podľa mňa to môže byť ešte úplne zdrave tehotenstvo vyzerá to že si ešte v rannom začiatku tehotenstva a ovulácia mohla byť posunutá ...o týždeň či dva na kontrole by malo byť všetko pekné vidieť ..držím palce 🍀❤️ a hlavne myslí pozitívne

simona966
autor
26. sep 2021

@bagre tento tyzden v utorok , brala mi hned krv a o vysledky som volala hned na druhy den v stredu, cyklus posledne tri mesiace som mavala 40.dnovy, dpktorka sa nijako nevyjadrila to ma stve najviac len sa tvarila nie velmi nadsene , a povedala mi ze sa mam o tyzden zastavit a spravi mi sono , tyzden bude v utorok

simona966
autor
26. sep 2021

@dejna_ dakujem velmi pekne za povzbudive slova

dejna_
26. sep 2021

@simona966 podľa tohto si myslím že v utorok už uvidí vacok aj s plodom ..vyzerá že ovulácia bola posunutá ..držím palce

bagre
26. sep 2021

cyklus je dlhší, tak je šanca, že je to ok,... už len vydržať.
Doktorka sa nevyjadrila, lebo nevie, nič nevidela... aj keď teda komunikovať mohla. Držím palce

veronikaa006
26. sep 2021

@simona966 no ono to je ťažko povedať keď nevieš kedy bola ovulácia. Ak bola naozaj neskôr tsk môže byť všetko v poriadku. Mne pri hcg 1600 nebolo ešte tiež nič vidno a o 5 dní už bol gestacny vak.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre