Dobrý deň chcem sa vás spýtať. Včera som si robila test. Prvý kde sú 2 čiarky. A dnes ráno som si robila druhý a už je tam len jedna čiarka. Ako mam tomu chápať. Som zúfalá. Smutná Stoho. Ze nebiem co sa deje. Myslela som si ze na druhý deň ukáže 2 čiarky. A ukázalo iba jednu. Viete mi o tom niečo povedať. Alebo si nemám dávať nádeje ze som tehotná.?
@petamich nemeská, zatiaľ mam len dostať menštruáciu 25.aprila.
@karmenka123 no tak uvidis, skus o 2-3 dni a aj to je jeden z dovodov preco sa odporuca testovat neskor, kedze tie biochemicke tehotenstva su celkom caste a castokrat o nich ani nevieme, kedze vela zien netestuje skor ako v den meskania MS
Pozitivny test 16 dni pred terminom? Musel to byť vadny test. A navyse to fakt hrotis zbytocne skoro...
@viestta ja nestresujem lenže bábo chcem
Mas dostat menzes o dva tyzdne? cize momentalne, ak mas bezny cyklus, mas plodne dni. cize tehotna nemozes byt ani nahodou. Skus si nieco precitat o mestruacnom cykle a ako funguje tvoje telo...mozno sa k babu skor dopracujes 🙂
@karmenka123 ak babo veľmi chceš ostaň v kľude ešte máš čas na test . Nikto ti nepovie že či si alebo nie takto skoro. Daj sa do pohody a počkaj ešte potom urob test.
@blondiee83 jemine to som si ani neuvedomila 😂 tak to bude asi fakt chybny test
@karmenka123 nepytala si sa uz na to dnes nahodou? 14 dni pred ms mas teraz mozno len ovulaciu. alebo mozes byt tehotna z predosleho cyklu. skus iny test,mozno ten prvy bol zly
Ja by som zašla za lekárkou ..... vedia spraviť presnejšie testy.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skus o dva dni a uvidis - bud bol len moc menej koncentrovany a ciarka bude o dva dni tmavsia alebo zial to bolo biochemicke = vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo, kolko dni ti meska menstruacia?