Ahojte, prosím vás, povedzte mi, kedy si môžem urobiť test ... s manželom sa snažíme o bábätko a nedarí sa ... ☹ No kedy mi ukáže test - podľa hladiny HCG, že som tehotná? Aby som si test nerobila zbytočne?Ďakujem,D.
ja som si robila po 2 dnoch čo mi neprišiel menzes🙂))
@mamina2208, @jana2210 , @mummy01,... vďaka ,...😀 ... asi je zbytočné si robiť test skôr, však?Kedy sa asi uhniezďuje vajíčko v maternici?Na ktorý deň od oplodnenia? 🙂
Počula som , že uhniezdenie vajicka prebieha cca 5-10 dni po oplodneni- po ovulacii. hcg sa zacina vylucovat do mocu cca o 2-3 dni neskor. v praxi to znamena, ze uz dva dni pred ocakavanou menstruaciou by som mala mat pozitivny test... JE TO PRAVDA? 😀 ďakujem 😀
@dadusa23 urcite si ho rob po meskani MC,vsetko zavisi od hladiny HCG v moci a od citlivosti testu
no z vlastnej skusenosti u syna mi MS meškal týždeň keď mi vyšiel test s // to že som tehu som cítila od samého začiatku testovala som od 10 DPO každý deň, pri decerka 10 DPO koľajnice teraz som 31 DC mávam len 22 dňový cyklus mám 19 dní riadne zvýšenú bazalku a testy nič negatívne a dnes mi preistotu čiarky ukázal 3 😝 no takže tak
@lucinka1104 😨 😕 19 dni BT hore a nic ?? ake tri ciarky ?? 😀
@lauritka no fakt ako normálne že kontronlá riadna a kde býva testovacia tak tam boli dva duchovia normálne viditeľní 😀 a ano graf nemám sakriš ale tak po ovu 36, 9 v deň podľa mna hniezdenia čiže 8DPO 36, 8 potom stupla na 37, 1 a ododna kedy som mala dostať mrchu mam už 6 dní 36, 9
@lucinka1104 tak to som z toho jelen neberies nejake lieky ??, 😕
@lauritka nie neberem 😝
@lucinka1104 aj ja lebo ako my sme sa nesnažili ale mna takáto neistota ničí ja mam veľa tehu príznakov a aj tak nič nechápem .....ja fajčím preto chcem čím skôr zistiť aby som neubližovala mimi ale bez // to nedokážem 😝
@lucinka1104 no ak by ti este meskala a testik nic skoc k lekarovi, co to brzdi 😕
@lauritka ako ja už som mala aj 4é dňový cyklus ale tam nebola jasné tak dlho zvýšená BT 🙄 a hlavne posledných 5-6 mesiacov len 22 dňový mávam
@lucinka1104 no ved prave sa mi to nezda, uz ked je BT zvysena 18 dni, malo by sa jednat o tehotenstvo, ale to uz by mali byt aj kolajnice na teste 😨
@lauritka no snáď to neni mimomaternicové lebo ja mam celkovo zvýšenú teplotu, bývami blbo, prestalo mi chutiť pivo a aj cigi mám bielo priesvitný výtok ....občas ma pichá vo vaječníkoch a dnes po sexíku som mala strašné bolesti to som mala v oboch tehu ja som sa pri tom vždy otvárala....neviem a môj dr objednáva najskôr o 2 týždne
@lucinka1104 robila som ale len HCG testy z DM, Via med, Dr max a predvčerom , včera dnes Pepino
@lucinka1104 no ale aj pri mimomaternicovom by si mala pozitvn testik hmmm... este ma napady cysta, ktora sa moze chovat hormonalne.. a skor nevies ist k lekarovi ???
a pokial viem pri mimomater su vacsie bolesti na jedne strane hmm 😨
@lauritka to nemám bolesti na jednaj strane...možno tá cysta, sono mi bolo naposledy robené pred 3 mesiacmi vtedy bolo všetko Ok juj bolí ma hlave a zese mi ostalo strašne zle po večery no som zvedavá ako to dopadne
@lucinka1104 to ale s tym velmi cakat netreba a uz vobec nie dva tyzdne :( ak nedostanes do par dni, radsej skooc na pohotovost hmm ???
@lauritka oki skočím 😉
@lauritka 37, 1 test negatívny nechápačka dnes soms taršne veľa chodila na to som dostala silné mrchovské bolesti a nič
@lucinka1104 😨 😕
skoc k lekarovi radsej 🤐
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som si robila tehu test po 10 dňoch ked mi menzes nechodil a čiarky už boli silne a to som bola 4+4tt