Ahojte som tu nová a potrebovala by som poradiť... myslite že ide o pozitívny test? za každú pomoc a odpoved ďakujem.
@romanelak vyzerá pozitívne 🙂
@romanelak Ano, je pozitivny, ale urcite treba pre potvrdenie spravit dalsi o take dva dni, ci ta ciarka tmavne
Áno. Určite je v návode na použitie napísané že druha čiarka nezávisle od jej sily je pozitívny test. Ale asi si testovala skoro. Treba vyskúšať o deň-dva a najlepšie z prvého ranného mocu
Gratulujem 🤗 pred pár dňami to isté a čiarka stmavla 😉
Nooooo ja by som sa pomaly asi začala tešiť. Chce to ešte o pár dní isto pretestovať, no tam si myslím, že tá druhá čiarka ešte viac vybehne
@romanelak gratulujem
@romanelak je to tam 👌👌👌
@lala0950 nevidím nič...
@mata370 kde na jej teste vidis //?
Jasneee 😊👏
Ja tam tiež vidim čiarku a mam aj príznaky že môžem byť v tom ;) no uvidíme dnes si urobim test ;)
@domisha02 nini1010 reagovala na povodny prispevok.
// tam vidi len mata370.
Tehotna nie je, lebo je po menzese, mozno ma tak obdobie plodnych dni. Uz minuly cyklus sme sa jej snazili vysvetlit, kedy ma testovat.
ja ked som si robila testy, tak som. mala od dvoch vyrobcov a bola ciarka riadne cervena ako ta vzorova,inak som sama citila v sebe,ze je nieco ine ako byva,ze bude babo, aj bez testov,som vedela o tehotenstve ....len8dni mi meskali kramy a bolo to jasne 🙂))
@romanelak gratulujem ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@romanelak áno,ja som mala ešte slabšiu ciarku