Ahojte baby, som tu nová…ale chcela by som sa spýtať, že čo si myslite aká je šanca, že by som mohla byť tehotná … beriem už asi 3 mesiace tbl Inofolic, v júni som po vyse 10rokoch vysadila antikoncepciu, no a tak sme si povedali, že by sme chceli pomaličky bábätko…zatiaľ na začiatku sme to nehrotili, ale teraz naposledy sme počas mojich plodných dni, najmä takých s “vysokou šancou” mali styk…zatiaľ od toho obdobia prešlo len asi týždeň …menzes by som mala mat tak cca za 6 dní, len veľmi by som chcela, aby sa nám zadarilo, stále nato myslím či ano či nie…tak len tak aké máte skúsenosti aj teda pri kombinacii ako tbl Inofolic plus vysadenie antikonc po dlhšom čase … ďakujem 🙂
Co ti na toto odpovedat...su zeny, co vysadia hak a hned otehotneju...dalsie vysadia a nedari sa 5rokov..dalsej inofolic pomoze a ina sa moze nim ladovat roky a nic... Takze neviem, co chces pocut...
@petronella20 ahoj, ja som brala antikoncepciu 11 rokov, vo februari som vysadila a v maji som mala poslednu menstruaciu. Teraz som v 19 tyzdni tehotenstva ☺️ je to individualne, ale ak ste zdravotne v poriadku, tak je zvysena sanca otehotniet. Dr mi odporucal aj tabletky, ktore by podporili otehotnenie, ale my sme neplanovali bábätko hned. Aj napriek tomu som otehotnela 🥰 Pocula som, ze je zvysena moznost mat dvojicky, ked prestanes brat tabletky (po dlhodobom uzivani), ale nikoho takeho nepoznam. Po vysedani tabletiek som mala nepravidelny cyklus a z toho dovodu mi dr pri zisteni tehotenstva predpisal duphaston (na udrzanie tehu) a ten som uzivala do 12. tyzdna. Drzim ti palceky 🍀🍀🍀🍀🤗
@henrieta2022 veľmi gratulujem a najmä prajem veľa zdravicka! 🍀🍀 a ďakujem krásne, dúfam , že aj ja sa čoskoro budem môcť tešiť z dvoch čiarok // 🙏🏼 A ano to som počula o tých dvojičkách 🤭 hihi
Na to sú tieto portáli super, že keď sa potrebuješ niečo dozvedieť, tak nemusíš tráviť čas hľadaním, ale sa proste opýtaš.
@hadecka39 presne tak, lebo jemná veď je štatistika a teda nejaké údaje a informácie a druha vec sú tie vlastne zážitky, skúsenosti, životne príbehy 😉
Ahoj, síce nemám rovnaké okolnosti ako ty ,teda nie som po HAK a tak, ale po dvoch deťoch a ideme na tretiu jazdu 🙂, ale tiež čakám Ms za 6 dní a netrpezlivo čakám, kedy tie dni končne prejdúú a im to práve teraz tak dlho trvá aaach :D
Takže tebe ( aj sebe O🙂 ) prajem veľa šťastia a nech už je to tu 🙂
@petronella20 no presne, tie oficiality si človek vie vyhľadať, ale koľkokrát je lepšie si vypočuť niekoho, kto už má priamo nejaké skúsenosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petronella20 Pri kazdom nechranenom styku je sanca ze otehotnies. To aka ti nikto nepovie. Cisto teoreticky 50:50 - bud otehotnies alebo nie :D
Ale do "hry" vstupuje vek, tvoj celkovy zdravotny stav, zasoba vajicok a ich kvalita, kvalita partnerovych spermii, vystihnutie ovulacie, psychicka pohoda...