Ahojte prosím Vás, mam za sebou 3 neúspešne tehotenstva ale už vo vyšších štádiách ale ani pri jednom som sa s týmto nestretla, MS som mala 15.8. Na čas tak ako mala prísť všetko OK skončila, na druhý deň má strašne začali bolieť kríze plus hnedé špinenie trvalo to par dni prešlo to ale kríze a chrbát bolel stále, 26.8. Som dostala asi ďalšiu ms normálne krvácanie trvalo 4 dní, v ten deň som si poobede spravila test a tam bum silné modré plusko (clearblue) po 4 dňoch keď už krvácanie prestalo som si spravila ďalší test clear blue ale ten ktorý zevraj ukazuje už 6 dní pred očakávanou mrchou tam mi vyšla slabá čiarka ale zreteľne viditeľná keďže som mala doma aj digi spravila som aj ten tak sa objavilo 1-2, chrbát kríze cítim stále prsia mam neskutočne naliať a boľavé myslíte že ešte som stále tehotná alebo to bolo biochemické? Dr mala dovolenku tak idem až ďalší týždeň na kontrolu že čo sa to vlastne deje. Len som z toho zmetena prekvapená neviem mám divne pocity A hlavne strach keď už to pôjde o tehotenstvo tak hádam už aj úspešne. Ďakujem za rady
@jzuzka ahojky ja by som na tvojom mieste išla asi za Dr keď si zase krvacala a predtým videla na Sone že sa niečo rysuje môže ti dat lieky na udržanie, ja som to takto mala pri poslednom tehotenstve na teste dve ciarky ale potom som sa z jicoho nič rozkrvacala ako pri Ms išla som ku gyn kukla sono a tiež videla tehotenstvo tak nasadila lieky a brala som ich tuším až do 15tt.. Ale nakoniec aj tak v 20tt zamlcany potrat.. Týmto ta ale nechcem strašiť ja som trosku iný prípad, pri každom tehu som krvacala okolo 2 mesiaca.. Ale určite by som zašla ku gynekologicke na tvojom mieste bud ti povie ze tam to tehotenstvo ešte je alebo nie...netreba čakať aby ti to neprivodilo nejaké zdravotné ťažkosti... Ale ja ti držím prsty a verím ze to bude OK 🙂
Ahoj, dakujem ti za radu, budem volat o preventivku tak pojdem uz na nu...ale dakujem velmi pekne....prajem ti vsetko dobre
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj no ja si myslim ze si teda urcite tehotna, a drzim ti palce...je pravda ze mocove testy su nespolahlive najlepsie ked ti krv u lekara vezmu....samozrejme chapem ze musis cakat ked ma dr dovolenku su to trosku aj nervy , uplne spolucitim...tebe aspon plne ukazali testy , ale ja mam napriklad takuto situaciu este 16.7. Som mala menzes, po nej mi vysla slaba druha ciarka na teste tehu...lebo ja nevydrzim a vzdy sa testnem pred menzesom aj po ....co by sa nemalo si uvedomujem ale boleli ma krize brutalne...tak aj preto, 23.7. Som bola ale na sono kde mi lekarka povedala ze vidi gestacny vacok ze nieco sa rysuje ale krv bola negativna , odvtedy som mala este 13.8. Menzes a neriesim to zatial ...lenze trapi ma to ze co ak sa zadarilo....teraz nedavno v nedelu mi vysla slaba druha ciarka opat , teraz ocakavam menzes cca za 8 dni...co mi radis prosim , alebo co si o tom myslis, dakujem vopred velmi pekne za odpoved