Myslíte, že testy silnejú?

miska992
22. apr 2021

Ahojte. Co myslite? Mozem sa zacat ponalicky tesit? Som po 2 biochemickych tehotenstvach, tak sa uz trosku bojim. Testy robene od 10dpo po 14dpo co je dnes. Dakujem za odoved.

e1i
22. apr 2021

@miska992 skoc na krv a budes mat istotu ale myslim ze silneju.

dibarbora
22. apr 2021

@miska992 urcite sa mozes potichucky tesit.

sirka9
22. apr 2021

silnieť silnejú, takže potichučky sa tešiť môžeš. najlepšie to je vidieť s dvojdňovým odstupom. a potichučky gratulujem

miska992
autor
22. apr 2021

@sirka9 vcera som mala aj citlive prsia a dnes akoby nic. Tak uz nerozumiem ☹ na krv som objednana v pondelok, dovtedy budem musiet vydrzat. Ďakujem!!!!

sirka9
22. apr 2021

@miska992 no, ja som 6+6tt a nemám príznaky absolútne žiadne. teda, okrem toho, že neznesiem podprsenku 🙂 inak vôbec nič, ani zle mi nie je, ani brucho ma nebolí, nič. každá sme iná, to, že nie sú príznaky, neznamená, že je to zle 🙂 držím palce.

christinka1
22. apr 2021

@miska992 ahoj určite sa môžeš už tešiť,testy silnejú 😉 ja som mala tiež na začiatku biely hustý výtok, bolesť pŕs krížov podbruška

miska992
autor
22. apr 2021

@christinka1 mna len vystrasilo to,ze vcera predvcerom citlive bradavky a dnes akoby nič. Ďakujem

ivca88
22. apr 2021

Viem že je to ťažké pre teba, ale skús sa radšej ozaj tešiť.
Nemysli na nič zle. Nesleduj si žiadne príznaky. Tes sa na miminko.
Hormóny sú veľmi mocné. Nenechaj sa stresovať. Naopak, keď sa budeš tešiť, tak to bude mať ten najlepší vplyv na bejby.
Drž sa 🍀❤️

miska992
autor
22. apr 2021

@ivca88 ďakujem ❤

julie19
22. apr 2021

Ahoj, nad testami a príznakmi sa vôbec nestresuj, biochemické môže byť aj pri teste jasnom ako koľajnice a s príznakmi ešte týždeň po ms a na druhej strane sú aj zdravé prosperujúce tehotenstva z testov ktoré boli slabé a ženy nemali skoro žiadne príznaky... viac ti prezradí až doktor a výsledky z krvy, preto skús sa moc nesledovať (viem že je to hrozne ťažké) a dať sa do pohody, držím palce 🤞💪

riderka1
22. apr 2021

@miska992 určite, teším sa s tebou.. 🙂 hlavne pozitívne

miska992
autor
22. apr 2021

@riderka1 ďakujem velmi pekne, snad sa to uz podarí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre