Zdravim, myslite ze by som mohla byt tehotna? Vcera rano som mala na teste dve ciarky ale jedna bola slaba, skusila som dalsi poobede a bol negativny, dnes rano bol zas negativny.
Podla mna ano. Je tam naznak druhej
@lucia_0012 koľko Ti mešká menzes?
@ankare zajtra/pozajtra mam dostať
@lucia_0012 skús o 2 dni, keď Ti bude meskat
@lucia_0012 prepac, asi ta sklamem, ale na tych pelino su vzdy tie "druhe ciarky" .... ja som mala aj silnejsie a nic z toho nebolo...a vela bab malo uz pekne viditelne a takisto nic.. skus inu znacku, kazda ina je spolahlivejsia ako tieto testy
@lucia_0012 vidím tam aj ja duchov dákych,,, chcela tiež by som sa spýtať tiež dneska som si robila 3 testy a tak isto my vyšli nebolo to moc vidno
@zenulkaaa Áno len ja som ms už mala pred týždňom asi nejak a z ničoho nič my brucho nafuklo z dolnej časti to mam také napuchnute priateľ my vravel aby som si spravila test spravila som včera 2 a dnes 1 a stále mam len také slabulinke skúšala som aj clearblue ale neukázalo my to tam neviem ci to je moc skoro na digitalny robiť
@lienkka1999 pepino test rovno do koša 😶 robí duchov aj z vody 🫢 skús iný test inej značky
@anazuz20 áno videla som v par diskusiách ako ho zienky skúšali namáčať do vody alebo Pepsi a stále robil duchov, takze aspoň viem že Pepino už nikdy viac 😁
@lienkka1999 no ale ak mas slabucke hnede spinenie a ms sa nespustila… tak nieco tam mozno bude. Skus zajtra ak nepride, iny test.
@zenulkaaa keď MS nepríde, zajtra poobede kupim iný test a uvidíme 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evka1608 skús o 2 dní a máš istotu