Myslíte, že som tehotná?

timea88
1. okt 2012

Babyyyy ste tu niektorá potrebujem poradiť. Takže v marci som vysadila HAK (nesnažime sa o mimi iba tak)... od toho vysadenia som mala cykly take všelijaké 30,29,27,27,28 at eraz v septembri 26 dostala som mrchu 15.septembra. A moja otázka : v stredu 26 septembra sme mali nehodu (vytekalo to zo mna cely deň) od vtedy ma stale pobolieva dole v podbrušku akoby mala prisť mrcha raz ma pichá na jednej strane raz na druhej...mohla som mať už plodné dni ??? som dosť zmetená kolega oslavoval včera 40 tak som si s nim pripila vodka+džus ale iba jedna tak mi bolo strašne zle ale strašne ...neviem či mam problemy v žaludku alebo ?! Ďakujem za odpovede

lucka1987
1. okt 2012

no to si bola v 11 dni cyklu... . mozne to je. ale ci si tehu, to neviem.treba aspon tyzden este pockat

galaxy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisaha
1. okt 2012

počkaj, vytiahnem gulu, vyleštím, zavriem oči....a snívam...

puhinka
1. okt 2012

ale ťa sprdli,nevšímaj si to

počkaj ešte týždeň a urob si test,ak ti ukáže druhú čiarku čo i len slabulinku,tak je veľká pravdepodobnosť,že si tehotná 🙂
hlavu hore,jedna vodka nezaškodí
ja som sa pri malom opila ako delo ,nevedela som,že som tehu 😀

vinifred
1. okt 2012

..myslím,myslí,teda som.. 😀

anjelicek26
1. okt 2012

@timea88 - hlavne klud, ta vodka nic nesposobila, do 8.tt nie je babo pripojene na tvoj krvny obeh, je to ochranny mechanizmus prirody, aby zena zistila, ze je tehu ma dve vymeskane menstruacie cas 🙂 Az potom zacina placenta preberat svoju funkciu, isteze to nie je "opustak" fajcit, pit a zurovat, ale rovnako sa netreba stresovat, co vsetko sa mohlo pokazit.

A k otazke, ci si ci nie si tehu.... este je skoro, pockaj dva dalsie tyzdne, teraz nemozes mat este ziadne priznaky.

matul
1. okt 2012

strasne ma bavia tieto otazky... 🙂 ak to este nevies, tak otehotniet sa da aj mimo plodnych dni, aj pocas menzes, aj pri prerusovanej sulozi, aj s kondomom, aj s HAK, proste akokolvek (= nic nie je 100%ne), ak je to klasicky styk, samozrejme, pri oralnom sexe nemozes otehotniet. Jedine, co na 100% zabera a neda sa pri tom otehotniet je ABSTINENCIA.

Takze zbehni do lekarne a kup si testik 😉

ssussie
1. okt 2012

v poho, moja segra skocila s padakom ked bola tehotna - tiez o tom este nevedela a neter je v pohode :D mozno si tehotna ale mozno si pocas nechraneneho styku chytila aj nejaky zapal (neboj nie prenosnu chorobu, ale narusenie tej flory) a preto ta boli podbrusko, vyckaj este tyzden a budes vediet ;)

a2303
1. okt 2012

Ak si mala 11 deň cyklu, tak tehotná kľudne môžeš byť (spermie vyčkajú na ovu v tele ženy aj 4 až 7 dní!). Mňa pobolievalo brucho ako na mrchu... Takže kľudne môžeš byť tehotná. Ale tu ti to nepotvrdíme a ani nevyvrátime. Musím si spraviť test.

lenka110611
1. okt 2012

naozaj si myslíš že cudzie ženy ti povedia či si tehotná? zas dalšia zbytočná téma...

katkas1
2. okt 2012

milujem tieto otazky, co sme vestice????

danu
2. okt 2012

@timea88 opytaj sa vo vseobecnej teme, na ktoru ti dala traktor

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre