Ahojte,s priatelom sa uz asi rok snažíme o babetko no v oktobri tohto roku som mala biochemické tehotenstvo..cize v oktobri som mala poslednu menštruáciu,v novembri už neprisla vobec..mešká mi uz 2 týždne,nevenovala som tomu moc pozornost kedže mi meškajú skoro vždy..no mam uplne priznaky prsia ma bolia tak že sa ich nemozem ani chytit,večer mi je zle od žalúdka,pichanie podbruškom toto iste som mala aj ked som mala to biochemické..spravila som si testy a vyšli pozit. Ale moja otazka je ..nemala by byt ta druha ciarka silnejsia a silnejsia?? 😔bojim sa že to dopadne zase tak isto dakujem za rady
@ivet555 ak porovnavas, tak testy s odstupom 2 dni, medzi tymi by si mala vidiet tmavnutie (napr z 11. a 13.12)
@schokolade1988 neviem práveže vobec kedy som mala ovulaciu 😔
uvidis, je to hop alebo trop - pri dvojtyzdnovom meskani, by ti uz test (ak je vsetko nazvime to standardne) mal ukazat 3+ (kedze styri tyzdne od ovulacie/oplodnenia) ale nie vsetko je standardne a mohla si mat posunutu ovulaciu 🤷♀️ tiez si osobne myslim, ze by mala byt silnejsia ale ktovie, drzim moc paste! 🤞🏻🤞🏻
@petamich ja praveže neviem kedy som mala ovulaciu..ja som brala asi rok duphaston pretoze bez neho som menštruáciu vobec nemama zevraj mam PCOS ale nieje to na 100% potvrdené preto som užívala duphaston no v oktobri ako som mala to biochemické tehotenstvo tak doktor povedat ze mam ho vysadiť a uz neužívať chvilu ..a vzdy ked som ho vysadila menzes nikde 🤷♀️A tak som myslela ze to je aj teraz tak ze proste neprisli preto lebo som vysadila lieky ale potom som si urobila test tak ja neviem 😔
@ivet555 priznaky mas ako ja v 8-10tt, tie prsia vylozene boleli. A ja som tiez otehotnela v oktobri, porod som mala zaciatkom jula. Byt Tebou tam idem ku Gyn na sono a mas jasno. Tie testy mozu vyjst rozne, niekomu vychadzaju vylozene slabo a je to zdrave tehu. Lepsie je ist ku Gyn na sono a odber krvi na hcg. To ja uz som takto v decembri mala objednany nifty Test a tiez kombinovany test. Pretoze ma uz nikde nechceli vziat do toho 14tt. Tak nakoniec mi knap na 30.12 dali termin na kombinovany test. Ako nech neprepasies potom taketo terminy.
Tehotná určite si. Ci je to zdravé tehotenstvo, test ti nevie povedať, to až lekár. Pekne ti zosilnela čiarka od 11.12., ja tie ostatne predtým vidím ako negatívne. Na základe toho si myslím, že si mala ovuláciu neskôr. Skus v stredu spraviť ďalší taky istý test z ranného miču, tam by si už mala mat nepochybne silnejšiu čiarku. Potom zavolaj doktorovi, on ti povie, kedy nás prísť.
@ivet555 ahoj, ja som mala presne toto isté. Chod ku gyn na odber krvi ja hcg, mne narástla a už mi vedeli povedať do 10 dní od meškania menštruácie ci tehotenstvo pokracuje. Mne žiaľ nie. Držím.palce
@kikailavska1 riesila to pred rokom....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivet555 je otázka , či vieš kedy si mala ovu.. mohla byť neskôr ,preto máš testy slabšie . Lebo pri 2 týždňovom meškaní ,by si už mala mať koľajnice . Ale keď tak pozerám ,medzi predposledným a posledným testom je rozdiel. Skús zavolať dr a objednať sa na krv . Držím palce ,aby sa ti scenár s biochemickym nezopakoval 🍀✊