Myslíte, že som tehotná?

kik2
10. sep 2020

Ahojte baby mam len otázočku neviem už skym sa poradiť tak skusim tu.
Proste meškal mi 8 dni menzes, co mne sa este nestalo mavam s priatelom nechránený styk a po ôsmich dnoch mi prisiel ale absolutne nebol silny co ja mavam strasne bolesti a krvacanie tentoraz mi stačili uplne intínky....
Prsia ma nebolia do teraz, mam divne pocity zo seba furt mi je zle náladová som neskutocne nafúknutá nevladzem uz robit svoju robotu furt by som spala kríze ma neskutocne stale bolia picha ma aj obcas pod bruškom testy mam negatívne robila som si ich uz naozaj vela nie len jednu znacku jeden jediny mi vysiel ako keby tam mal slabunka druhu čiarku ostatne nic od vtedy naposledy som mala menštruáciu prveho teraz co sa ani ako keby nanu nepodobalo bola som aj u ginekologicky ta ma objednala az na 39teho a do vtedy ma aj slaktrafi ked neviem co mi je .... prosim ak mi viete poradit tak skúste lebo uz nevladzem kazdy den taketo nevoľnosti bojim sa aj niekam ist ze kde mi pride zle a co budem dakujem za vsetky rady zatial 😍😍😍

tinkad0
10. sep 2020

@kik2 39teho? 🤭

sono2
10. sep 2020

@kik2 podľa mňa dostaneš ms. Test by už mala mať absolútne pozitívny. Ja som mala deň pred meškaním koľajnice pri oboch deťoch. Nič ma nebolelo, energie som mala na rozdávanie. A nevoľnosti prišli až o dva týždne ale to som už dávno vedela, že som tehotná a malej bilo už dávno srdiečko

noami12
10. sep 2020

Test by bol pozitívny a naozaj nechápem takýmto témam, keď baby napíšu všetky príznaky ako mame vedieť ci je tehotná alebo nie. Osobne si myslím ze keď test ukázal že nie si tak nie si. Po meškajúcej ms by ti jasne už dal test odpoveď.

kik2
autor
10. sep 2020

@tinkad0 pardon 30teho omilom

kik2
autor
10. sep 2020

@noami12 mam kamosku co hej test neukázal do 3tieho mesiaca chcela som mat len lepsi pocit ze sa mi viac žien vyjadri ktomu nic viac 🙂a Ano napisem ze co mi vsetko je pretoze niektore zienky to mozu porovnať so sebou 🙂a snazim sa tu zistit ci je to mozne a nie ci mi to test ukaze alebo nie.... ked nebude tak budem riesit problemi niekde inde moze to byt kludne nieco po zdravotnej stranke 🙂a tiez je premna pochopiteľne ze mam strach a cakat 20 dni nieje malo 🙂dakujem ale za vyjadrenie 😉

kik2
autor
10. sep 2020

Dakujem za odpoved aspon nieco normalne ☺️Je to dost mozne bolo by vsetko fajn keby moja ginekologicka je ochotná ma zobrat hned a vyšetriť ci je vsetko fajn pretoze by som si bola tym aspon istejšia ze to nieje tehotenstvom ale niecim inym a vedela by som ze treba dalej riesit co nieje poriadku

noami12
11. sep 2020

@kik2 dobre a prečo teda nejdeš na pohotovosť keď teba nechce gynekologička skôr zobrať predca len je to dlhá doba a nemusí znamenať tehotenstvo ale iný problém. Kamoška napriklad bola na tom podobne s príznaky a nakoniec musela ísť na operáciu. Nieje to sranda, ale myslím si ze tehotenstvo to nebude nakoľko testy by už ukázali lebo by si určite mala zvýšené hcg.

magdalena1996
11. sep 2020

Ahoj co myslíte? Prvý je z včerajška a druhý dnes ráno.. mešká mi to 3 deň.

renatka1985
11. sep 2020

@magdalena1996 je pozitivny, ale na treti den meskania velmi slabo.

kik2
autor
11. sep 2020

@noami12 pretoze nieje to take lahko ako si myslis mam pracu kde makam 15 hood v kuse stoho v tyzdni mam len vikend volny a myslim ze to zasa take zle az nieje ze musim ist na pohotovost momentalne som si vybavila doktorku novu co ma bude riesit aspon troska ked ze som mala taku co ju nezaujímalo nic tak sa uvidi 😌😌😌na jednej strane ma aj napadlo ze ci to nemoze byt len psichika 😌😌😌😌

kik2
autor
11. sep 2020

@noami12 a myslela som si len preto ze ci to nieje tehotenstvom ked ze sa nam tri razi stalo ja by som bola len rada ale na kolko mam problemi aj zo štítnou žľazou tak mam len obavi pretoze keby nahodou som musim automaticky riesit okamzite stitnu uzivam silne lieky a vobec by to nebolo dobre pre dieta

viikkki
11. sep 2020

@magdalena1996 si tehotná, ovu mohla byť neskôr preto slabé čiarky 😉

viikkki
11. sep 2020

@kik2 ohľadom tých testov niesu spoľahlivé tak ako sa hovorí 😏veľa žien vyšlo niekoľko testov negatívnych a boli tehotné, čítala som tu na MK jedna mala do 10tt negativny, druha do 6 mesiaca 🙈a bolo ich teda veľa s takouto skúsenosťou takže na to by som sa nespoliehala ak máš podozrenie skoč za gyn už len kvôli tým liekom na štitnu aby si náhodu neuškodila babatku ☺️

sofinka1301
11. sep 2020

@kik2 ahoj, ja som mala veľmi slabucka test na 11den a momentálne som v 7 mesiaci 😊😊😉držím palce

malinoismum
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kik2
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kik2
autor
11. sep 2020

@viikkki konecne normalna osoba ktora chape tomu toto je to ze tomu absolutne ani ja neverim ked ze jeden mi vysiel s čiarkou slabou a ostatne nic ako si potom mozem byt ista ked raz nema niekto HCG tak si myslim ze mozem ich robit aj neviem kolko posebe 😌😌😌😌clovek sa obráti na stránku normalne ze potrebuje pomoct a este ta viac baby dorazia no ostava mi len pockat do 30teho a uvidim co sa bude diat teraz mam pichanie podbrusku a este aj pocit na menštruáciu take bolesti zaujmavo sa proste citim 😌😌😌ale dakujem za odpoved

noami12
11. sep 2020

@kik2 ojeeej :( ale ved koľko žien so štítnou žľazou je tehotných, len musia byť sledované.. Držím palce, skus si spraviť ten digitálny test co ukazuje aj týždne tehotenstva ten je dosť citlivý 🙂

viikkki
11. sep 2020

@kik2 nevieš ktore dní ste mali sex ci ste sa trafili do plodných dní alebo ci to bolo pred ovulaciou?... Kedy máš mať ďalšiu menštruáciu?... A tie baby nerieš to by nebol MK 😏

kik2
autor
11. sep 2020

@noami12 Ved prave ze treba na to davat pozor a drzi ma vsetko napätí
A skusim len som bola v troch lekárňach a ani v jednej nebol ziadny taky test tu nieco zohnat je katastrofa 😌😌😌

kik2
autor
11. sep 2020

@viikkki no viem ze ten jeden bol cez ovuláciu este sme si v tedy povedali ze to bude zaujmave ak nebudem a ostatne dni po ovulácii 😌a hned ako mi meskala mrcha tak som si myslela ze tam asi bude niaka moznost a potom po ôsmich dnoch prisla ale strasne slabunka ale 6dni som ju mala normalne taka ruzovucka slabo

kik2
autor
11. sep 2020

@viikkki a tie baby neriesim len troska zamrzí co niektore napíšu nemozu vediet na aku osobu natrafia napriklad jedna nemusi mat to stastie ze babetko bude mat a ona napise taku hlupost ze nie niesi tehotna staci ti a este profilovka ze policajtka to je uz len jej ego trafene fakt 😌😌😌😌

bublinka1426
11. sep 2020

@kik2 moja mne meskalo 10dni. a vies co, ziaden test, drb doktor rovno. pretoze dovtedy mala jak hodiny. takze divne to bolo. pozrel sono a nasiel fazulku. drzim palce nech tebe to vyjde ako si zelas.

kik2
autor
11. sep 2020

@bublinka1426 no uz sa tesim na ten den ked tam pojdem a zistim ci Ano alebo nie ☺️
A ak Ano tak joj si ani neviem predstavit co ja budem robit od stastia 🥰🥰🥰dakujem

noami12
11. sep 2020

@kik2 clearblue sa vola lebo z vlastnej skúsenosti v lekárni lekárnik nevedel ze ukazuje týždne až keď som povedala clear blue tak už vedel 😂

kik2
autor
11. sep 2020

@noami12 no skusim to aj ja ale najprv sa to naucim hovorit 😅😂😅ale teraz som citala o štítnej zlaze a tehotenstve ze kludne tam moze naskytnúť niaky problem neplodnosti alebo potratu a podobne no ked ja toto citam tak mi je blbo normalne 😌😌😌nic nerobim len sedim za telefonom a citam vsetko mozne

noami12
11. sep 2020

@kik2 ja som presne taká istá, nečítaj nič, čo ma prísť príde a nikdo to neovplyvní, viem je to strach ale aj tak... Človek chce vždy všetko vedieť je to pochopiteľné ale tie stresy sú potom horšie... Klírblu tak to vyslov 😊 tak držím palce daj vedieť ako si dopadla 🙂

kik2
autor
11. sep 2020

@noami12 veď prave presne to dneska od rana nevladzem furt ma nadúva mi je zvlastne a este aj zimnicu som dostala uplne hrozne samozrejme dam ☺️☺️☺️A dakujem ☺️

noami12
11. sep 2020

@kik2 pokiaľ si tehu tak to je normálne, ja tiež som zo začiatku zimnicu mala 😊

bublinka1426
11. sep 2020

@kik2 na to sa neda pripravit. a teda hlavne ked to necakas, co bol nas pripad.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre