Ahojte.Mám jednu otázku.S priateľom sme mali nechránený pohlavný styk 21.12.Odvtedy som mala 2x menštruáciu.Tú druhú som mala inú,zvyčajne prvý deň len špiním,no teraz som hneď začala krvácať čerstvou krvou a krvácala som tak celé tri dni,rovnakou intenzitou.Pritom predtým som mávala menštruáciu tiež 3 dni,ale prvý deň skôr hnedé špinenie,ku koncu dňa prímes krvi a od ruhého dňa normálne krv aj tretí deň.Urobila som si tehotenský test v sobotu ráno.Teda 52 dní od styku,bol negatívny.Ďalšiu menštruáciu mám dostať 29.12.Mám si podľa Vás urobiť ešte jeden test a počkať na tretiu menštruáciu alebo nie som tehotná?Ukáže test 1O týždňov od styku so 100% istotou pravdivý výsledok?Ďakujem za odpoveď
nie si tehotná 🙄 a ak nechceš byť bude vhodné mať pohlavný styk výlučne chránený.
opytaj sa vo vseobecnej teme https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie si. to by si mala skor naopak slabsiu menstruaciu, nie silnejsiu ako obycajne...a ked si uz mala dve plus negativny test, okrem toho po takom case uz by si asi aj citila ine zmeny... teda je fakt ze vsetko je to individualne, ale aj tak pochybujem. snad je to pre teba dobra sprava 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sandralu podla me tehotna nejsi, test by ti uz davno ukazal, kdyby jsi mela intenzitu menstruace obracene, tak se da uvazovat, ale takto si nemyslim...10tydnu od styku, to uz by si byla v tretim mesici a HCG v tuto chvili je tak vysoke, ze test by to jiste ukazal....