Myslíte, že som podľa týchto testov tehotná?

angie_l
6. jún 2017

Ahojte potrebujem poradiť včera som si robila test bol pozitívny mám tesne deň pred menštrulaciou,aj mám take ťažkosti ako mám pred menstrulaciou bolesti atd....dnes som si robila zase dva ale neviem to na 100% zhodnotiť jedna čiarka je výrazná druha ani nie ale je tam,na fotkách sú všetky 3

ikonica
6. jún 2017

si tehu

angie_l
autor
6. jún 2017

Jeeej vážne????Kedy
Mám ísť k doktorovi aby mi to
Pripadne potvrdil ešte je skoro?

ikonica
6. jún 2017

ked chces aj zajtra ale nic este neuvidi.. najlepsie asi ked bude dva tyzdne ms meskat... to mozno uz aj srdiecko uvidi... alebo chod na krvny test... nie vsetci lekari ho ho automaticky robia...

angie_l
autor
6. jún 2017

Ďakujem krásne za radu

snazilka12345
6. jún 2017

Ahojte zienky urobila som si uz 8testikov vsetky som mala pozitive ale aj taj sa bojim este tesit myslite ze som na 100?

angie_l
autor
6. jún 2017

Ja sa tiež stále ešte bojím tešiť aj keď ich mám len 3 za sebou pozitívne ako vidieť na fotkách ale ja sa osobne do toho nevýznam preto
Som otvorila tuto konverzáciu ale tešiť by som sa už veľmi chcela

snazilka12345
6. jún 2017

@angie_l no ja sa bojim tesit pretoze mi sa pokusame 5rokov absolvovali sme jeden krat inseminaciu bola,dva krat umele oplodnebia 5vklady a stoho dva krat tehotna ale zial nie dlho potratila som uz sme boli s psychykou na dne tak sme sa rozhodli ze si adoptujeme a teraz pri ro ze ne je to pre mna sok proste

snazilka12345
6. jún 2017

@angie_l pardon pisem cez tablet ktory mi blbne

snazilka12345
6. jún 2017

@angie_l za chyby😠😒

angie_l
autor
6. jún 2017

Jasne rozumiem ale 8 pozitívnych testov tak to už podľa mňa o niečo svedčí,tak je to ale
Pekný šok podľa mna taký príjemný 🙂 mne ak sa to naozaj potvrdí budem veľmi šťastná už teraz som

anjelicek26
6. jún 2017

@angie_l k lekarovi o dva tyzdne, ak budes mat stastie uz bude bit srdiecko ;)

lenbea
7. jún 2017

@angie_l Blahoželám. Nemusíš ísť hned k doktorovi. Niekto sa ponáhľa, ale ja som pri druhom a treťom išla až o dáke 3 týždne po zistení. Ale ak chceš, tak chod.

angie_l
autor
7. jún 2017

Ďakujem tak snáď je to tak pôjdem až 2 týždne a budem sa tešiť ešte jedna otázka či náhodou neviete ja veľa cvičím vo fitness centre jóga Zumba užívam aj doplnky výživi a predreningovku myslite že už by som to mala vysadiť? Aby to neškodilo?viem že cvičiť môžem aj pri tehotenstve ale tieto prípravky neviem

snazilka12345
7. jún 2017

@angie_l o 10:00 budem volat sestricke snad mi to len potvrdi

terez01
7. jún 2017

@angie_l urcite to vysad a skonzultuj potom s dr. Ale ziadnu vyzivu v tehotenstve mimo tehotenskych vitaminov nebrat...a kup si kyselinu listovú ako na prevenciu razstepov..

waggi
7. jún 2017

@snazilka12345 Tieto digitálne by mali byť oveľa presnejšie ako obyčajné papierikové takže ak ti ukazuje pozitívny výsledok, mala by si byť tehotná. Veď ti tam ukazuje už aj v koľkom týždni tehotenstva si nie? 🙂 Na 100% ti to povie až doktor ale vyzerá to, že sa môžeš začať tešiť

zuzans258
7. jún 2017

mne gynekologička povedala, že už po 10 dňoch meškania menštruácie môžem prísť...ale aj tak som šla až po 16 :D ...a inak gratulujem, jasné že si 🙂 aj ja som mala slabú čiarku, ale po 4 dňoch som si robila zas a bola silnejšia 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre