Myslíte, že môžete byť tehotná?

nesssa23
30. jan 2019

Ahoj baby chcem sa vás spýtať na názor . Ms som mavala pravidelnú celých 12 mesiacov. Buď prišla 17 alebo 20 . S manželom mávame prerusovanu súlož . No naposledy som mala ms 19.12.2018 a teraz mi mešká 12 dní . Včera som bola u gynekológa a ten povedal že mám sliznicu vysoko strašne a hrubú že menzes nedostanem . Povedal že je to 50/50 že som tehotná . Že si mám spraviť testy a že uvidíme včera som si robila test no nebolo tam nič ale znova som si robila test dnes večer a objvalila sa tam slabucka druhá čiarka ružová v limite . Bolí ma podbrušku a aj prsníky má bolia . Je tu niekto komu neskoro ukazovali testy tehotenstvo

pininka
30. jan 2019

@nesssa23 ano mne a tiež sme pri prerušované súloží došli k tretiemu dieťaťu. Ale zas nejako brutál sme pozor nedávali.

lucka12399
30. jan 2019

@nesssa23 podla mna mozes byt tehotna..

nesssa23
autor
30. jan 2019

@pininka práveže sme si dávali pozor . Ja už dve deti mám .

prettiness
30. jan 2019

@nesssa23 tak asi nie 🙂 prerusovana suloz nie je antikoncepcia... 🙄

pininka
30. jan 2019

@nesssa23 aj my sme už dve mali, a stihol dať vonku, ale stieklo mi to tam kde malo. Keby som to nezazila neuverím. Uvidís čo bude. Nič iné ti neostáva len čakať, skús zrobit test ráno a uvidíš.

nesssa23
autor
30. jan 2019

@prettiness ja viem len mám zdravotné problémy a nemôžem užívať antiku a na kondóm mám alergiu

nesssa23
autor
30. jan 2019

@pininka no skúsim a uvidíme . A dám ráno fotku sem

prettiness
30. jan 2019

@nesssa23 tak nech do dopadne tak ako si zelas... teliesko is neskusala?

nesssa23
autor
31. jan 2019

@prettiness skúšala zle to dopadlo

macko1007
31. jan 2019

@nesssa23 mas foto testu?

lisiatko1906
31. jan 2019

@nesssa23 určite SI tehotná. Gratulujem

nesssa23
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linduska5
30. nov 2023

Ahojte žienky, robila som si tento pepino test. Aj napriek tomu že som mala menstruaciu. Neukázalo to v limite. Ale asi po 20min sa tam objavila druha ale skôr do šedá tá čiarka a ráno pozerám a takto zosilnela. Čo si o tom myslite? Robila som aj obyčajne niektoré ukázali slabulinku a dva inej značky vôbec nič. Aké máte vy s týmto skúsenosť? Ďakujem za odpoved.

saxana000
30. nov 2023

@linduska5 testy sa.po.limite.neodcitavaju sprav si jeden normalne hned rano.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre