Ahoj baby chcem sa vás spýtať na názor . Ms som mavala pravidelnú celých 12 mesiacov. Buď prišla 17 alebo 20 . S manželom mávame prerusovanu súlož . No naposledy som mala ms 19.12.2018 a teraz mi mešká 12 dní . Včera som bola u gynekológa a ten povedal že mám sliznicu vysoko strašne a hrubú že menzes nedostanem . Povedal že je to 50/50 že som tehotná . Že si mám spraviť testy a že uvidíme včera som si robila test no nebolo tam nič ale znova som si robila test dnes večer a objvalila sa tam slabucka druhá čiarka ružová v limite . Bolí ma podbrušku a aj prsníky má bolia . Je tu niekto komu neskoro ukazovali testy tehotenstvo
@nesssa23 podla mna mozes byt tehotna..
@nesssa23 tak asi nie 🙂 prerusovana suloz nie je antikoncepcia... 🙄
@prettiness ja viem len mám zdravotné problémy a nemôžem užívať antiku a na kondóm mám alergiu
@nesssa23 tak nech do dopadne tak ako si zelas... teliesko is neskusala?
@prettiness skúšala zle to dopadlo
@nesssa23 určite SI tehotná. Gratulujem
Ahojte žienky, robila som si tento pepino test. Aj napriek tomu že som mala menstruaciu. Neukázalo to v limite. Ale asi po 20min sa tam objavila druha ale skôr do šedá tá čiarka a ráno pozerám a takto zosilnela. Čo si o tom myslite? Robila som aj obyčajne niektoré ukázali slabulinku a dva inej značky vôbec nič. Aké máte vy s týmto skúsenosť? Ďakujem za odpoved.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nesssa23 ano mne a tiež sme pri prerušované súloží došli k tretiemu dieťaťu. Ale zas nejako brutál sme pozor nedávali.