Žienky myslite ze môžem byt v tom pred týždňom som mala z priateľom nechráni styk... Síce som mala nízku šancu otehotniet...
Už 2 dní mam bieli výtok... A v noci mi je neskutočná zima myslíte že to môže byť tehotenstvo?
Na toto ti nikto neodpovie. Iba test, keď ti bude meškať menštruácia. A keď otehotnieť nechceš, treba sa chrániť, pretože šanca je vždy. Keď chceš, tak vydržať kým bude čas na test a nesledovať sa toľko. To, že ti je zima nič neznamená, môžeš byť aj prechladnutá, veď všade zúri chrípka.
áno presne tak bud ano alebo nie, nie je ina možnosť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ak si mala nechránený sex, tak môžeš byť tehotná. No byť tebou ešte počkám pár dní a až potom si skúsim spraviť test. Keď ti je zima, tak to môže presne znamenať aj nejakú chrípku, nemusí to byť hneď príznak tehotenstva. Takže musíš byť trpezlivá a spraviť si neskôr test a ten to všetko rozluští.
a menstruaciu mas kedy dostat? mas dve moznosti, bud pockas, ci ti pride alebo nepride ms alebo si o par dni spravis tehotensky test, ktory ukaze, ci si v tom alebo nie.
Mas 50% sanci ze jsi tehotna.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
😂 dam ti radu a tym sa mozes riadit....
Mam sex - mozem byt tehotna
Nemam sex - nemozem byt tehotna
Vytok je v poriadku pokial niesu ine problemy farba..zapach atd
Ak ti je v noci neskutocna zima v chripkovom obdobi, tak to moze byt kludne zacinajuca choroba.
.